| stillthesame a întrebat:

Hey guys. am o intrebare pentru voi. so here we go sunt din timisoara si am fost cu ai mei in centru sa imi iau de incaltat si am fost "acostati" de reprezentati de la sun media agency. si am am platit 12 lei ( pentru mine si fratemiu) taxa de inscriere. apoi au spus de altii bani. 198 de euro, au spus ca putem platii de rate. am platit 50 de euro pe loc. si acum am cautat pe internet despre aceasta agentie si am citit de la multi cum ar fi teapa. si cum iar fi sunat pentru restul de bani pana la 198 de euro. adica nu prea as vrea sa ii cred in stare de asa ceva pentru ca domnisoarele de acolo sunt chiar dragutse si amabile si restul. nu imi vine sa cred ca ar fi in stare de asa. farse. dar majoritatea de pe internet spun ca ar fi tseapa. ar fi chiar urat din partea lor. so guys what do you think? e teapa, asa'i?

1 răspuns:
| Mayar a răspuns:

Sincera sa fiu eu cred ca e o tapa.Foarte foarte multi fac din astea si profita de nestiutori, vorbesc siguri pe ei, astfel incat sa nu le puni intrebari la care nu ar putea sa raspunda, va ''sufoca'' cu explicatii cum ca totul ar fi real si alte chestii. Astia is smecheri si folosesc putin psihologia manipularii. Eu cred cu siguranta ca e o teapa