| misauratcuviata a întrebat:

Hey guys, credeti ca daca m-as sinucide fostul meu iubit ar plange?

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

N-ai sa te sinucizi.

Răspuns utilizator avertizat
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Iubit sau sot?

Daca tu crezi ca de aia te-au crescut parintii, ca tu sa-ti iei viata dupa prima dezamagire in dragoste, inseamna ca nu dai 2 bani pe stradaniile lor de-o viata.

| Furnicuta000 a răspuns:

O sa se gandeasca "ia uite-o pe asta, e nebuna, si-a luat viata" apoi o sa uite si cum te cheama. Asa se intampla in viata, totul se uita

| 1onurSimion a răspuns:

Eu chiar nu miași dori să-ți pierzi Doamne Dumnezeule ferește viața pentru un "om" care pentru el nu însemnai nimic.

Este clar că ția rănit inima grav grav de rău că ția rănit sufletul grav de rău, Da Niciodată să nu-ți iei Doamne Dumnezeule ferește! Viața pentru un astfel de om ce doar atâta poate și își dorește de la oamenii.

Nu-ți face rău, și mergi către Dumnezeu oricine orice țiar face nu fugi la alți și altele mergi către Dumnezeu oricine orice ția face nu-ți mai aprinde o altă țigară mersi către Dumnezeu oricine tear vorbi de rău și îți dorește rău Mergi către Dumnezeu oricine îți face rău cu intenția vrând nu te arunca în băutură sau alte prosti!

Dacă te îndrepți către Dumnezeu și Hristos îți spun cu toată inima mea și tot sufletul meu, dacă te îndrepți către Dumnezeu cu toată inima și tot sufletulu tău, ai vezi! ai să înțelegi! și o sa începi să-ți dai seama de toate! Da Niciodată să nu le porți Dușmănie, Dușmanilor, și oamenilor care îți vor răul, lasăi pe mâna lui Dumnezeu și dacă te lasă inima și sufletul tău roagă-te pentru ei, cu toată inima ta și tot sufletul tău săle fie bine în viața la toți care îți vor răul fiindcă într-o zi își vor da, că nu-i bine, nu-i normal, nu-i sănătosă să-ți dorești răul nimănuia și să faci rău nimănui!

Și dacă vreodată țise ivește orice ocazie săle întorci răul și dacă vreodată țise ivește orice ocazie săle faci rău. Niciodată să nu faci așa ceva! Niciodată să nu întorci răul nimănuia cu rău, dacă te lasă inima cu Adevărat dacă te lasă sufletulu cu Adevărat fă-le bine. Aratăle că Dumnezeu poate învinge orice rău cu binele! Nu cu răul!

| 1onurSimion a răspuns:

Bine înțeles că există și oamenii răi există la asta nu poți închide ochii de acea îți spun cu Adevărat nu lua de "bine" totul și niciodată nu dori răul nimănuia nu purta dușmănie nimănui, există un Dumnezeu și el este îndeajuns pentru noi toți, doreștele binele pe care ei și-l doresc cu orice preț, iar tu rămâi tu cel Adevărat.

| JohnnydeFeer a răspuns:

Poti face mult mai multe lucruri frumoase, Decat sa te sinucizi pentru un fraier.

| DanTeo0099 a răspuns:

Măcar ai iubit chiar dacă nu te mai iubeste.
Sunt oameni fără prieteni, care nu au iubit niciodată și care își doresc să continue să trăiască.

De ce cei care suferă acidente grave se ridic indiferent de traume și alți se sinucid din iubire?

Cu toți avem anumite probleme dar e mai important să treci peste decât ce probleme ai