| andreeandreea18 a întrebat:

Hey guysbig grin am o problema. Vreau sa ma vopsesc dar habar n'am ce culoare.Initial eram blonda, ten deschis si ochi verzi..nu imi statea tare bine. Dupa,am devenit rockerita si m-am facut roscata,apoi roz, apoi visiniu.Precizez ca erau culori permanente.Acum nu mai sunt rockerita, sunt mai finuta si vreau o culoare mai naturala putin.In continuare ador roscatul dar cel inchis, sau castaniul sau ciocolatiul sau culorile inchise in general.Ce sa aleg? Am impresia ca orice culoare mi-as face nu ma avantajeaza asa de tare cum ar putea-o face alta nuanta de par.Heelp,ma imbolnavesc aicilaughing

4 răspunsuri:
| Rayzzor a răspuns:

Bruneta, satena. ceva de genul.dar poti incerca ceva mai inchis ca sa iti scoata in evidenta ochii

| dgfvshgfvdhgsvfhagdvshfdjhfd a răspuns:

Nu sstiu daca ai vazut noua frizura a Antoniei. Este bruneta spre satena cu suvite mov la varf. Ai putea incerca asa.
Bafta!

| adry2001 a răspuns:

Eu am parul saten cu suvite blonde (nu m-am vopsit in viata mea), oamenii imi zic ca suvitele sunt de la soare, dar in fine satenul poate si cu niste suvite ca al meu arata foarte natural si chiar foarte bine. Eu tot timpul am zis ca nu conteaza culoarea parului ci felul cum este coafat. In coc de exemplu arata foarte bine oriunde ai merge, in coada il tin de obicei la scoala, cret este iarasi frumos si la fel si intins cu placa. Fara suparare nu mai folosi roscatul sau rozul( lumea o sa creda ca esti nebuna). Eu daca te-as vedea ti-as spune ce culoare ti s-ar potrivi cel mai bine dar mai intreaba-ti si tu prietenii care stau toata ziua cu tine. Succes! FUNDA?

| wewewewe a răspuns:

Amestecale daca vrei.Sa vezi c-um arata