| plasticsmile a întrebat:

Hey guys. Trec direct la subiect. Vi s-a intamplat sa iesiti cu o prietena in oras si sa stati cateva ore in care sa aduca discutia numai despre ea, totul sa se rezume la ea si cand ai timp sa vorbesti si ii spui ceva asteptand un sfat ea asociaza afirmatia mea cu intamplarile ei si ajunge tot la ea? Cum as putea sa ii spun ca as vrea si eu sa primesc un sfat/sprijin?

Răspuns Câştigător
| Lexiiii a răspuns:

Ai 2 posibilitati.
1. Ii spui direct ce te deranjeaza, ca vorbeste numai de ea si ca pe tine te neglijeaza si ca ti-ar place sa iti dea cate un sfat si sa te asculte si pe tine. Ar trebuie sa inteleaga daca iti e prietena.
2. Odata sa faci si ea cum a facut acum, sa vorbesti numai de tine si sa ajungi mereu numai la tine. Sa nu o lasi pe ea sa nu zica nimic, si poate o sa inteleaga unde a gresit, si nu o sa mai faca.

Dar si din faptul ca totul se rezuma la ea inseamna ca nu prea ii pasa de persoana ta, incat sa te asculte si sa te ajute cu un sfapt. Prieteni ar trebui sa se asulte unu pe altul, nu numai unul sa vorbeasca si celalalt sa vorbeasca. Asta mai inseamna si ca te cam foloseste.

| plasticsmile explică (pentru Lexiiii):

Mersi de sfat, am stat si am analizat si sunt sigura ca nu va merge pentru ca nu o vad capabila sa se schimbe, o sa realizeze asta doar cand o sa isi piarda toti oamenii pe care ea ii considera prieteni.

| Lexiiii a răspuns (pentru plasticsmile):

Crede-ma ca de o astfel de prietena debea am scapat! Si mi-a fost foarte greu pentru ca am tinut mult la ea. Dar ea era o prefacuta si se juca cu toata lumea din jurul ei, ea nu tinea la nimeni, numai la ea. Si numai ei trebuia sa ii fie bine. Iti zic eu ca decut cu prieteni dinastia mai bine singura.

2 răspunsuri: