| racasannicoleta90 a întrebat:

Hey guyz!
Cand incerc sa adaug un prieten, sa dau like sau comment pe facebook imi da asa:
This Feature is Temporarily Blocked
You're temporarily blocked from using this feature. Sorry for the inconvenience.

In the meantime, review our Community Standards or send us feedback.

Acum vreo saptamana imi zicea : this block will be lifted in 30 days. In fiecare zi imi zicea tot 30.

De la ce a aparut block-ul asta oare si cand o sa scap de el sau cum scap de el mai repede?

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

Asteapta 30 de zile! Ai primit block pe facebook deoarece cineva ti-a raportat o cerere de prietenie dand click pe ->NU acum sau ti-a raportat un comentariu ca fiind inadecvat si Facebook le-a catalogat ca fiind abuzive sau cineva ti-a dat Report la comentariul tau dand click pe-> Block. Se deblocheaza automat dupa 30 de zile si pe viitor fi mai atent/a cui comentezi si cui ceri prietenie. Uite ce scrie FACEBOOK despre cererile de prietenie - Nu pot adauga prieteni! Facebook este un loc care permite conectarea cu prietenii, familia, si alte persoane pe care le stiti personal. Daca ati fost impiedicat sa trimiteti cereri de prietenie pe Facebook, este probabil ca multe cereri de prietenie trimise de dumneavoastra in ultima vreme sa fi ramas fara raspuns. Asta se poate intampla din cauza ca ati trimis cereri de prietenie strainilor sau poate fi legat de alt comportament pe care membrii Facebook l-au reportat ca fiind nedorit. Va va fi permis sa adaugati prieteni din nou in curand. La acel moment, va rugam sa nu uitati sa trimiteti cereri de prietenie sau mesaje doar persoanelor pe care deja le cunoasteti personal. In caz contrar, limite suplimentare pot fi introduse pe contul tau. Pentru mai multe informatii cu privire la drepturile si responsabilitatile dumneavoastra in calitate de membru Facebook, va rugam sa faceti click pe termenii (Terms) din partea de jos a oricarei pagini Facebook. Conexiunile intre prieteni pe Facebook trebuie sa fie confirmate de ambele parti implicate. Acest lucru se intampal printr-o cerere de prietenie initiala sau o invitatie de a adera la site si o confirmare a cererii de catre destinatar. Tehnic, nu este posibil sa deveniti prieten cu cineva fara aceasta confirmare. O cerere de prietenie poate fi trimisa manual sau prin intermediul gasirii de prieteni (Friend finder) sau gasirii de colegi de scoala sau munca (Classmate/Co-worker Search). Cand utilizati aceste functii, va rugam sa fiti constienti de faptul ca mai multe cereri de prietenie si invitatii pot fi trimise simultan. In cazul in care un utilizator se inscrie prin cadrul acestor invitatii, acesta va fi adaugat automat la lista dumneavoastra de prieteni.

Bafta!

| racasannicoleta90 explică (pentru neluL):

Nu am trimis cereri de prietenie celor pe care nu ii cunosc, si nu am avut un comportament inadecvat. chiar nu stiu ce s-a intamplat.

| neluL a răspuns (pentru racasannicoleta90):

Facebook ia masuri in functie de clickuri si nu dupa parerea ta ca ai avut un comportament adecvat! Ceva s-a intamplat, eu ti-am spus care sunt motivele si nu trebuie sa-mi demonstrezi mie dar calculatorul de la facebook nu se inseala niciodata! Poate chiar un prieten ti-a raportat un comentariu...sau a dat click pe ->''nu acum'' la o cerere de-a ta de prietenie.

4 răspunsuri:
| Raawr a răspuns:

Ai prinit block de la o persoana ori ai dat prea multe cereri de prietenie, mai bine astepti sau iti schim contul facebook.

| SakoChan a răspuns:

Faptul ca ai fost blocat...Inseamna ca te-a blocat un alt utilizator (sau mai multi). Faptul ca in fiecare zi iti zicea tot 30... ori e o eroare/un bug, ori nu te-ai uitat tu unde trebuie, pentru ca ar trebui sa scrie ca esti blocat timp de 30 de zile (pe tot parcursul celor 30 de zile) si mai jos ca mai ai xx zile, xx ore si xx minute de "ispasit pedeapsa".