| CristinaIonela16 a întrebat:

Hey hey! Am nevoie de un sfat. Cum as putea sa ii spun unei persoane cu care sunt impreuna, intr-un mod cat mai politicos si frumos, ca am realizat cu trecerea timpului ca nu sunt pregatita psihic pentru o relatie, nu sunt pregatita sa ma dedic total, vreau sa ma axez pe ceea ce imi place (hobby-uri, pasiuni, etc) si pe cariera, sa am mai multa libertate, fara sa fie presiunea unei relatii? Este o persoana destul de vulcanica si nu stiu cum ar reactiona. Este o relatie de 5 luni. Aveti vreun sfat anume?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Ii spui ca vrei sa rupi relatia, asa simplu, direct si clar fiindca iti doresti altceava de la viata si nu mai vrei sa continui aceasta realtie care s-a epuizat si nu te mai atrage.

Personal, nu mi-au placut niciodata oamenii mincinosi sau cei care se ascund dupa cuvinte, doar ca sa se scuze pentru chestii sau relatii, care nu mai au chef de ele.

Fii sincera si directa si spune intotdaeuna adevarul, ca oricum despartirea doare.

2 răspunsuri:
| anonim3247 a răspuns:

Nu îi mai răspunzi la telefon sau îi respingi apelurile în timp ce te sună.
După maxim 2 zile și-a dat seama că s-a terminat totul pentru tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poți să o faci într-un mod diplomat, încetul cu încetul, astfel nu-i vei rani sentimentele.
Încearcă să te arăți mai distanta, mai rece fata de el, dar nu deodată, ci puțin câte puțin. Până la urmă va înțelege, își va da seama și posibil să reacționeze la fel.