Presupun ca ai suferit de mai multe ori si ai inceput sa te descurajezi ca viata iti mai da si tie o sansa...
Dar sa stii ca asta e posibil . Daca ai suferit, a fost pe moment si deja e trecut. Trebuie sa treci peste si sa incerci sa zambesti chiar daca este greu. Viata ne joaca fiecareia feste, dar uneori si noi trebuie sa ne batem joc de viata ca pana la urma e doar o curva.
Pana la urma ai doar o viata, si cu bune si cu rele traieste-o cat poti tu de vesel si de realist. Nu te gandi vreodata sa te omori, sau alte idiotenii ca nu te ajuta deloc .
Cu timpul... la fiecare trece dupa cum vrea. Daca tu vrei lent, lent o sa treaca...
Bafta si anunta-ma ce faci! Vreau sa stiu cum o duci.:*
Pai daca te lasi de fumat, baut si femei nu traiesti mai mult, doar timpul trece mai greu )
Timpul trece la fel de repede pentru toţi. Tu vrei să percepi trecerea timpului mai încet. Hmm... timpul trece mai încet atunci când faci ceva ce nu-ţi place, de exemplu să faci probleme la fizică Nu ştiu ce să zic. Fă ce nu-ţi place, deşi e o pierdere şi mai mare de timp.
Pune-te in pat si holbeaza-te la tavan sau uita-te la un ceas cum se scurge timpul.
Da aceasta senzatie o au toti care traiesc viata foarte intens! inseamna ca te bucuri de fiecare clipa succes! doar pentru debili timpul trece greu.
Stai stai stai.NU am suferit deloc si nici nu vreau sa imi pierd timpul.Scuze daca v-am facut sa intelegeti asta. Vreau doar sa am mai mult timp sa fac mai multe chestii. Ultimele luni de la vacanta pana acum au trecut foarte rapid si nu stiu de ce.Asta e tot
Da, intr-adevar suna ciudat intrbarea, dar nu ca a unui emo, pentru ca emo vor sa moara iar tu gandindu-te la asta denota ca vrei sa traiesti. Suna mai mult a om ce a fumat iarba toata ziua Glumesc
Ca sa treaca timpul greu..fi suparat tot timpul sau asteapta pe cineva/ceva uitandu-te la ceas sa vezi ce greu trece
Timpul nu trece repede, doar clipele placute, sau cele in care ai o activitate. Daca ai sta toata ziua, ti s-ar parea o vesnicie ziua aia. Si mie mi separe ca trece foarte repede timpul. De fapt habar nu am cand a trecut anul. dar viat trebuie traita indiferent cum ni se pare noua ca este! Pentru ca la finalul vietii, cand trupul nostru o sa moara noi oricum n-o sa murim, suntem intr-o continua transformare. Ca sa traiesti intens, nu te mai gandi la timp, ci doar traieste!