Eu zic fiind baiat ca isi bate joc de tine clar.se vede de la o posta. vrea sa te faca sa suferi. daca ii placea de tien si te iubea nu se mai despartea de tine.eu zic sincer sa i dai ignore de pe mess daca nu te mai intereseaza el sub nicio forma. daca te combini iar cu el o sa regreti si iar o sa faci crize ca tea lasat.lasal in pace cauta pe altul si nu l mai baga in seama.zii ca a avut 2 sanse sa fie cu tine si daca na stiut sa profite sa i fie de bine. poate vrea sa vada cat e de bun si ca te poate face sa l placi mereu si sa faci ce vrea el.bafta si ai griaj de tine.
Probabil isi bate joc... sfatul meu daca te intreaba spune-i ca nu mai vreti sa fiti impreuna
Isi bate joc de tine. nu-l mai baga in seama trateaza cu ironie tot ce zice si ce face
Daa. ii faza ca eu am fost cu el si dupa so bagat ea si dupa ce nu o mai fost cu ea a venit iar la mine. si dupa o saptamana ne-am despartit nici eu nu stiu dc. si. acum de cateva zile incepe pissy si d` asteah si cred ca isii bate joc de mine. si nu mia stiu ce sa mai cred.