Pai exista 2 variante. una ca te place... 2 ca nu te place. dar dupa ce ai spus ca se holbeaza la tine e posibil sa te placa.si na. si ce daca nu intra el. poate o o fire mai timida.incearca sa te dai l el sa-l innebunesti si dup-aia o sa vezi u ce frumos o sa fie. oricum eu iti urez multa multa bafta! j pupic
Pai eu cred ca te place. dupa comportamentul lui :d
ca sa fii sigura de asta mai bine il intrebi daca are anumite sentimente fata de tine:d si atunci o sa vezi daca chiar asa e cum banuiesti tu :d:*
De obicei fete nu zic niciodata primele unui baiat "TE iubesc" sau "imi placi". pentru ca sunt si unii baieti pe care nu-i intereseaza si dp isi bat joc de tine. Oricum daca tu crezi ca este un baiat de treaba ar trebui sa incerci sa-i zici sentimentele tale. Sper ca te-am ajutat... :X noroc
De obicei fetele nu zic niciodata primele unui baiat " te iubesc" sau "imi placi" pentru ca mai sunt si unii baieti care dp aceea isi bat joc de fata resp... Oricum daca tu crezi ca el este un baiat de treaba si ca merita ar trebui sa incerci sai arati sentimentele tale. Dp ai sa vz cum se comporta cu tine. sper ca te-am ajut mult noroc. :*