| Ana2920 a întrebat:

Hey. Îmi place de un baiat din clasa, dar îmi este super rusine sa ma duc la el si sa ma împrietenesc cu el, el e foarte tupeist si imi e frica ca isi va da seama ca il plac, va rog, am nevoie de ajutor, cum m-as putea împrieteni cu el?

Răspuns Câştigător
| Marius2001Pop a răspuns:

Te duci la el cu acelasi tupeu pe care il are si el si ii spui ca iti place de el.
Daca nu vrei sa fii asa directa, te duci la el fara frica si discuti cu el.
Fiind colegi de clasa, banuiesc ca te cunoaste. Intreaba-l despre muzica, daca se joaca jocuri, ce ii place sa faca, chestii de genul.
Sa fii cat se poate de naturala, cu incredere in tine si bucura-te de discutie.
Emotiile sunt normale, dar incearca sa le tii sub control, gandeste-te ca e un om la fel ca tine si ca sunteti egali, iar daca el nu se arata interesat, nu este capat de lume, nu ai ce pierde ai numa de invatat.
Bafta multa! Cu tupeuwinking

2 răspunsuri:
| 1997onur a răspuns:

Mergi cu curaj i-ați inima in dinti ai spune-i ce simți pentru el cu adevărat spune-i cal placi și afli adevarul

Tu-l Cunoști cu adevărat cine este el cum este el nu confunda tupeul cu nesimtirea dacă face misito de tine și rade de tine cel mai bine sa-ti vezi de treba ta.

| AnemonaP a răspuns:

Dacă este tupeist, o sa îi placă dacă ești directă. Dacă nu, încearcă să îl saluți, să încerci sa mai faci o mică conversatie, să îi zâmbesti, chestii de genul