| RoxyRoxanayo a întrebat:

Hey :* imi place de un baiat si nu stiu cum sa ii zic....ma puteti ajuta si pe mine? Dau fundita :* Nu cred ca am ales categoria corecta

8 răspunsuri:
| Doub a răspuns:

Nu, nu prea ai ales categoria potrivita.thinking
Vorbesti cu el si vezi cum reactioneaza.

| SkyPilot a răspuns:

Incepi prin a te lasa surprinsa cand il privestii pe furis. Priveste-l in cohi, zambeste-i, aranjeaza-ti parul cand se uita la tine, vorbeste cu el, fa-ti de lucru pe langa el. Daca e baiat destept intelegemesajul si vine el la tine. Daca nu o face, ii poti cere sa te ajute cu una sau alta, sau sa te conduca acasa(poti sa spui ca e un caine vagabond la tine pe strada de care ti-e frica). Pana in acest moment iti dai si tu seama daca el te place sau nu. Daca crezi ca te place si nu a actionat inca, in acest moment poti sa ii spui direct ca este un tip interesant happy

| RoxyRoxanayo explică (pentru SkyPilot):

Hey i-am spus... dar eu tot cred ca ma place si cand l-am intrebat de cine ii place a spus ca de nimeni... ma poti ajuta?
cumva.

| SkyPilot a răspuns (pentru RoxyRoxanayo):

Ce i-ai spus si cum a reactionat?

I-am spus ca... de cine iti place? el a spus ca de nimeni. apoi el m-a intrebat pe mine si i-am spus ca de el... si el a zis ca si el de mine dar apoi peste 10 minute a spus ca glumea si sa nu ma supar :O(

Se poarta ca o fata cocheta. Cred ca ar fi bine sa renunti la el, nu faci nici o treaba cu un astfel de om. Chiar daca veti fi impreuna, o sa iti faca mereu figuri. Nu se fac astfel de glume, si mai ales cu o fata.

Mda...stiu dar oricum am inceput sa nu il mai plac chiar asa....findca sa comportat foarte urtat de ziua mea (si de ziua mea ) si i-am spus ca nu-l mai recunosc si ca mi-a spus mama sa nu mai vorbesc cu strainii laughing) asta mi-a venit pe moment happy

Nu trebuia sa te justifici in nici un fel fata de el. Indiferenta este cea mai buna arma. Daca incerci sa il pedepsesti in vreun fel, va sti ca iti pasa.