Nu te supara dar totusi in atata timp sa iti schimbi parerea si sentimentele fata de un om e cam ciudat zic eu.
Fa ce vrei da data viitoare zic sa iti alegi potentiali parteneri cu mai mult discernamant si de asemenea sa mai astepti pana sa incepi o relatie ca dupa cate imi dau seama nu cred ca ai nici macar 14 ani daca ti se schimba asa starile de pe o zi pe alta.
O sa gasesti pe cineva da mai intai traiesti copilaria o sa ai timp de din astea sa zicem ca de la 16 ani e ok.
Si apropo nu mi se pare deloc ok sa ii spui unuia ca il placi si in nici o saptamana sa ii zici "stii nu te mai plac", asta dupa ce el a avut curajul sa se deschida in fata ta, are si el sentimente ca si tine.
Nu am nimic cu tine ti-am dat un sfat prietenesc care sper ca a fost de folos.
Jenant, sa fii atat de razgaiata, incat sa te razgandesti dupa ce ai facut deja o declaratie.
Fii macar sincera si spune-i adevarul!
Sper ca glumesti. Ai o mare problema de natura psihica daca nu glumesti. Nu mai cauta relatii cu o astfel de problema. Pune-te in locul baiatului. Ce parere ai?
Buna,
Cred ca glumesti. Cum sa iti placa un baiat iar dupa din senin sa nu iti mai placa. Nu ii poti spune ca nu il mai placi o sa il distrugi.
Spune-i ca vrei sa fiti doar prieteni. Dar subtil incat sa nu il superi... Doamne fetelor cine sa va mai inteleaga. :/
Daca un baiat ar fi facut asta l-ati fi facut nesimtit si porc. SOCIETATE DE rahat IN CARE TRAIM
Spunea ca toti suntem la fel si ca suntem jegosi.
VulpeaDinUmbra întreabă: