anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey imi poate da cineva idei de intrebari si provocari pentru Adevar si Provocare? Dar provocarile sa fie mai amuzante si trasnite sau grele iar intrebarile mai picante,de dragoste sau amuzante,pot sa fie legate de orice,de sex,de vorbire,de mincare,de orice. Funda+Folositor la cele mai amuzante si trasnite.
Va rog sa scuzati categoria, dar am pus-o pe cea mai vizionata fiindca imi trebuie urgent!

5 răspunsuri:
| Robieski a răspuns:

1. Daca dai provocarea atunci ia un pachet de carti si pune-l pe "pedepsit" sa stea la perete cu fata. Apoi tu tine o carte cu mana lipite de perete mai sus de capul "pedepsitului" si ii dai drumul astfel ca el sa dea cu capul de perete sa prinda cartea... ideea e ca el trebuie sa prinda minim 10 carti astfel ori pana il doare prea tare capul
2. Daca jucati acasa la cineva cine este la capele sticlei trebuie sa-si bage perne prin haine si sa devina ca la "sumo" si trebuie sa se bate happy

| anonim_4396 explică (pentru Robieski):

Mai multe idei te rog, si intrebari nu numai provocari.

| WhiteTiger15 a răspuns:

Capetele sticlei sau ce folositi voi sa se sarute.

| GYGYLATINO a răspuns:

In caz cine accepta provocari pune-l sa fac 20 de flotari cu un prieten pe spate lui
pune-l sa sarute un baiat sau mai bine sa sarute un caine si la adevar il intrebi e adevarat ca ai avut 5 sau 10 gagici sau e adevarat ca ai pupat o broasca ceva de genu )))))))