| Ella3133 a întrebat:

Hey imi puteti da si mie niste idei inteligente de a ma razbuna pe cineva? Mai exact pe niste coleg dar nu chestii de genu sa ma duc la diriga sa ii parasc, cel cu ideea cea mai buna primeste funda happy

5 răspunsuri:
| CastraveteMurat a răspuns:

"Răzbunarea e arma prostului." Scuze că îți zic asta dar e adevărat. Mai bine lasa-i în prostia lor. Și pe mine mă enervează mulți de la școală. Dacă ar funcționa așa acum nimeni nu scăpa din "furia castravetelui". Arată-le că nu te cobori la nivelul lor. Dacă te jignesc spune-le că se descriu perfect sau mai bine te prefaci că nu-i auzi. "Cel deștept cedează." Ar fi bine să te ghidezi după asta. Cu răzbunarea nu rezolvi nimic.
Părerea mea!

| Tanea154 a răspuns:

Pai fa si tu ceva pentru ca el sa regrete.de exemplu iti faci un profil ascuns si iti pui niste poze(nu deale tale)si discuti cu el pin aicnd se va indragost apoi sa presupunem ca la parasit iar el va suferi... sper sa te ajute

| Ella3133 explică (pentru Tanea154):

Pai daca sunt mai multi totusi nu vreau sa incerc aceeasi jmecherie pe toti, ca unul dintre ei o sa isi dea sema :-s

| Tanea154 a răspuns (pentru Ella3133):

Aaa daca sunt ma multi atunci nu stiu

| Alinsb94 a răspuns:

Pai fa-ti un sandwich si baga ceva picant inauntru, sau poti sa bagi coji de oua inauntru si ii intrebi daca vor daca nu vor poti sa le pui guma sau lipici pe scaunhappy