anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey...imi puteti spune ce teze se dau la stiinte sociale:-) ca as
vrea sa dau la filo sau la stiinte si nu stiu ce teze se dau la stiinte? app ce parere aveti stiinte sau filo?

Răspuns Câştigător
| Ionutzsa a răspuns:

Eu sunt "filoloaga" happy Mie`mi place profilu pe care l`am ales, deci depinde si de ce iti place tie!
Tezele pe care la dai aici sunt : romana, engleza, latina, istorie/geografie. Poate o sa ti se para mai grea latina, da` eu zic ca e usoara, plus ca majoritatea lectilor sunt in romana, faci doar putina gramatica. Dintr`a 11 nu mai faci mate, fizica, chimie, biologie, ci faci o materie care le imbina pe astea : "Stiinte" happy.

3 răspunsuri:
| Victoria a răspuns:

La Stiinte Sociale se dau teze asa:
In clasa a IX-a: romana, engleza/franceza(prima limba invatata in scoala), istorie/geografie(la alegere) si logica
In clasa a X-a: romana, engleza/franceza, istorie/geografie si psihologie
In clasa a XI-a: romana, engleza/franceza, istorie/geografie si economie
In clasa a XII-a: romana, engleza/franceza, istorie/geografie si filozofie
Eu sunt la Stiinte Sociale si am oscilat intre acest profil si filologie, insa am ales primul deoarece intentionez sa dau la drept, iar aici facem multa istorie.

| Lora_6439 a răspuns:

Eu sunt la socio. E un profil diversificat, cu o ora in plus de istorie (3 ore pe saptamana), iar chimie, fizica si bio faci doar in a9a si a10a. Se dau teze la istorie sau geogra la alegere, engleza, romana si logica (a9a)/ psiho (a10a)/ economie (a11a)/ filosofie (a12a). La filologie se da teza la latina in loc de ultimele mentionate de mine. Sunt usoare si ok ambele profiluri... restul ramane la atitudinea ta happy

| creatza_6783 a răspuns:

Mz de raspunsuri