| Criss_9383 a întrebat:

Hey! imi puteti spune si mie cum sa scot profilul de Hi5 de pe privat.ca din greseala l'am facut privat si nu stiu cum sa'l scot de pe privat.plsss help.mersi:*

Răspuns Câştigător
| LNK a răspuns:

Salut!
Ca sa-l scoti de pe privat faci asa : sus in dreapta, sub numele tau (si unde iti apare avatarul) dai click pe a doua optiune "Cont". De la "Setari cont", putin mai sus sunt alte 3 optiuni. Dai click pe a doua, "Confidentialitate" si primul punct este "Setări de profil". Dai click la prima si alegi "Acord altor utilizatori dreptul de a-mi vedea profilul". Dupa dai Salvare si gata.
Sper ca te-am ajutat! :*

5 răspunsuri:
| LoveMusic a răspuns:

Da, bineînţeles.Cam sus, în partea dreaptă, pe bara unde scrie "Profilul meu" în dreapta, apare un cerculeţ unde apare păpuşa ta hi5. Lângă scrie "mesaje" "cont" "log out" şi "anunţuri" (cu portocaliu). Dai click pe cont. Şi undeva apare "Confidenţialitate" şi o listă. Cauţi unde scrie: "Acord doar prietenilor dreptul de a-mi vedea profilul." şi setezi "Acord altor utilizatori dreptul de a-mi vedea prfoilul." Şi asta tot!

| M' a răspuns:

Dai la cont->confidentialitate->setari de profil si dai acolo(acord altor utilizatori dreptul de a-mi vedea profilul)

| Georgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a răspuns:

Dai la confidentialitate.Acolo ai optiunea: Cine imi poate vizualiza hi5? Ai ca variante: Toata lumea sau Doar prietenii.Si dai pe Toata lumea.Simplu nu? BAFTA!

| NONAMEONe a răspuns:

Dupa logare te uiti sus in dreapta scrie "Cont">Confidenţialitate>Setări de profil click pe "Acord doar pritenilor mei dreptul de a-mi vedea profilul." schimbi cu "Acord altor utilizatori dreptul de a-mi vedea profilul." si salvezi. succes!

| Criss_9383 explică:

Ms mult:*