Cel care te face sa plangi nu iti merita lacrimile iar cel care ti le merita nu te va face niciodata sa plangi
"Vrei sa fii iubit, iubeste!"
"Iubirea este singura datorie pe care o cunosc."
"Cauta iubirea cu inima, nu cu capul."
"Dragostea este tot ceea ce avem, este singura modalitate in care ne putem ajuta unul pe celalalt."
" Nu trebuie sa ne simtim jigniti cand ceilalti ne ascund adevarul, de vreme ce noi ni-l ascundem adesea noua insine."
"Pentru a spune adevarul e nevoie de cel putin doi oameni - unul care sa il spuna si celalalt care sa il asculte."
"Oriunde ne intoarcem capul, tot ceea ce vedem este adevarat, dar din cauza credintelor si a conditionarilor pe care le-am inmagazinat in mintea noastra, noi nu avem ochi pentru acest adevar."
"Poti sa traiesti o suta de ani, daca renunti la toate acele lucruri care te fac sa-ti doresti sa traiesti atat."
"Viata este ceea ce ti se intampla in timp ce esti ocupat sa faci alte planuri."
"Banii sunt radacina tuturor relelor, insa este o radacina atat de folositoare, incat nu ne putem descurca fara ea mai mult decat putem fara cartofi."
" Te iubesc mult, cum n-am mai iubit niciodata, si tocmai de aceea plec, pentru ca, daca as ramane, visul s-ar transforma in realitate, in dorinta de a poseda, de a dori ca viata lui sa fie a mea. In fine, toate lucrurile care transforma dragostea in sclavie. E bine sa avem grija de ceea ce luam cu noi din viata. - Paulo Coelho"
"Dragostea imatura spune �Te iubesc pentru ca am nevoie de tine�. Dragostea matura spune �Am nevoie de tine pentru ca te iubesc�."
Cui îi dai pe datorie, nu-l mai vezi în prãvãlie, pierzi prieteni, pierzi si bani, ba iti capeti si dusmani. Sper sa iti placa