Bună.
Începe cu o serie de exerciţii(abdomene,genoflexiuni,flotări). Nu te gândi la scop,ci la plăcerea de a face aceste exerciţii. Bea un pahar de lapte călduţ,te va linişti cu siguranţă şi vei adormi mai uşor. Eventual,fă un duş. Aceste aspecte ar putea să te ajute.
Baia fierbinte,muzică de relaxare,lumina albastră, difuză, întunericul din cameră sunt ingredientele perfecte pentru un somn rapid.
P.S.: Nu te nelinişti dacă nu reuşeşti din prima seară! Respectă ora de somn şi aşteaptă până ce organismul se obişnuieşte cu schimbarea!
Baftă!
Hei Gandeste'te ca esti la mare si plutesti pe apa sau esti la munte si respiri aer curat sau poate la o intalnire cu persoana iubita. In ce loc relaxant vrei tu. Somnul te va prinde repede si vei adormi fara sa.ti dai seama. Mai am o solutie : Citeste o carte nu te uita la Tv. Atunci cand citesti te prinde un som usor, dulce si adormi repede si ai un somn linistit... Vise placute
Ia somnifeream glumit. pai poti sa puni capul pe perna si sa ti ochii inchisi pana dimineata...
Mai o matoda ar fi sa numeri oile.
Glumeam duar.Eu cand nu pot adormi ma calmez, ma straduiesc sa nu ma mai foiesc si ma gandesc la ce am facut tuata ziua.Mi se inchid pleoapele, apoi nu realizez cand am inceput sa nu ma mai gandesc la ce am facut ziua si adorm.
Sper sa functioneze.Somn-usor!