| georgy_2003 a întrebat:

Hey..Imi spune si mie cineva, niste statusuri,sau descrieri pentru polele de pe facebook. gen.: - Putin imi pasa ce cred altii! Eu sunt eu si ei sunt ei! -,, Nu sunt perfectă. știu! Am o grămadă de defecte! Dar n-am ob ligat pe nimeni să mă accepte".laughing

2 răspunsuri:
| georgy_2003 explică:

Pozele* (scuze.

| LalLyBoOmD a răspuns:

Eu sunt buna, sunt originala, ce sa mai spun de penala, ori imi esti prieten, ori dusman, ori accepta-ma si imprumuta-mi niste bani! rolling on the floor

Asta sunt eu, in toata splendoarea mea, ce vina am eu, daca ti-a incremenit mutra?

Ma amo pe mine? Si eu ma amo pe mine! laughing

Nu ma placi? Si eu ce sa fac? Nu suntem la fel, suntem ca intr-o jungla, fiecare cu preferintele lui! De exemplu, eu te pot manca pe tine si chiar ai gust bun, dar roata nu se poate intoarce mereu, soarece! laughing

Acum, DRAMA :
Ti-am gresit. am pacatuit. Dar stiu ca in tine, o parte mai tine la mine, vrea sa ma aiba, dar un tren ne desparte, si "your brain" are mare dreptate! laughing

O vrei? E o poza cu mine si cu ei! Ah, te cauti pe tine? Dar tu nu ai fost langa mine! M-ai facut rea si cruda, dar uite cine sta sa se ascunda! Acum ti-e frica de mine? Stai calm, ca-ti doresc numai bine!

Daca mi-ai gresit, nu vreau scuze ce se risipesc in vant, vreau fapte, pe buna dreptate, sa-mi dovedesti ca ma meriti, chiar daca nu sunt un premiu! Sau poate sunt, si o lumina dulce ma mangaie pe fata. oare cine e? A ta dulce raza? Soare, c-o mangaiere nu reduci totul la tacere! Cand nevinovatia ti-o vei demonstra, atunci eu voi fi din nou a ta! laughing

Stiu ca nu sunt cine stie ce, dar le-am compus eu acum pe loc si nah, oricum, sper sa-ti placa si sa-mi apreciezi munca! Succes! Funda? big grin