---> Asta nu inseamna ca sunt gay!
---> Eu cred ca stau in ipostazele alea deoarece :
1. Cineva i`a pus sa stea asa!
2. Vroiau sa para mai ''cool'' si mai ''interesanti''.
---> Asta e parerea mea!
---> Ma bucur ca te-am ajutat! :::
Da draga, normal ca sunt gay.
sunt la fel de gay cum e un baiat pentru o fata, adica nu sunt gay. majoritatea pozelor cu ei sunt editate jeez.
Haha! probabil in acele poze apar mai mult harry si louis...ei au un fel de BroRomance.Si nu,nu sunt gay, toti(in afara de niall, la el nu stiu) au prietene.Sunt asa apropiati poate doar pentru ca se inteleg bine.
Nu sunt gay!
Pastreaza o prietenie restransa. Nu inseamna ca sunt gay daca se imbratiseaza si se pupa =) si apropo Louis care pare gay are iubita
Majoritatea pozelor sunt editate. Eu cred ca au un fel de Bromance. Oricum nu-mi place 1D.
Sa stii ca toate foto si video sunt modificate chiar cite foto am vazut cu ei nici in una nu e adevarat si cei care au modificat aceste foto eu tie iti spun drept ca baietii de la one direction nu sunt gay deoarece eu am fost la concertul lor si am chiar si un autograf si am avut curiozitate sa intreb de fanii lui de prietenii lor cei mai buni daca aceste foto si video sunt adevarate ei miau raspus ca sunt falsuri, modificari incare oamenii le fac aceste foto datorita invidiei...
Nu sunt gay! Sunt doar zapacitii si le place sa se prosteasa ori e un fel de bromance
Nu sunt gay....Am vazut si eu cateva poze de genu ala.chiar si un video....Se vedea de la o posta ca pozele alea sunt modificate.Si in plus Louis ii cu Elenor.
Adica pupindute pe buze si spunand mor ca de multi il iubesc asta insemnand o prietenie restanta cred ca glumiti! aveti aici dovada http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=5cBBFNJZk3A
anonim_4396 întreabă: