Iubesc serialul Nini! Este vorba despre o fata(habar n-am cati ani are, cred ca 17 ani ceva de genu) care o cheama Nina Gomez dar toti ii spun Nini. In serial mai este vorba si despre o ambasada, care este condusa de un ambasador chair dragut numit Thomas. Cica nevastasa la parait si el sa casatoriy cu una nmita Celina. e superba dar f f f rea. Thomas a adoptat si 4 copiii. Un baietel de vreo 7 ani numit Chamma, o fetita dulce dulce de vreo 7 ani numita Cecilia(se pronunta Sesilia) dar toti ii spun Cici(se pronunta Sisi), un baiat numic Martin, de vreo 17 ani, si o fata care are ochii ca o chinezoaica dar nu stiu ce e, de vreo 16 ani, numita Cho (se spune Cio). Nini, adica Nina gomez, s-a nascut in acea ambasada, dar nu stiu ce s-a intamplat ca nu am vazut serialul de la inceput.si bunicul ei f batran e gradinar tot la acea ambasada. si nini, vrea sa stea in ab=mbasada cu bunicul ei, ptrc nu mai are casa. Este indragostita de ambasadorul Thomas dar Celina aia rea, o scorpie, o uraste. fetita mica Cici, o iubeste mult. Pana la urma, nini se deghizeaza in barbat numit Nicolas, si isi pune peruca zicand ca e varul ei. in episodul de aseara, Celina, a spus ceva prin care sa inteles ca nini ar fi fiica ei de mult pierduta. si celina are un secret cu unu, ca sa nu afle ca thomas ambasadorul sia abandonat nu stiu ce fiica. serialul este in fiecare seara la 9 sau 9 jumate(cateodata incepe la 9, cateodata la 9 jumate) sper sa primesc puncte. ma bukur ca tem ajutat!
Nini traia in ambasada aceea de cand era mic copil si ea era si angajata acolo si thomas parker, cand a venit a trecut prin mai multe necazuri cu nini :nini l-a udat, l-a dat afara etcc. asa si dupa pe cedlina o lasa balta in fata altarului, victor ( fratele celinei ) se indragosteste de nini si thomas la fel si nini se indragosteste de thomas.
Buna! nini incepe la ora 9 si se termina la 10.imi plac desemnele le urmaresc in fiecare zi., nini se degizeaza in niclas. imi place din desene de sisi de nini si imi place axcum si de selina inainte nuimi placea dar acum o iubeste pe sisi ca a aflat ca sea adombanat copilul si ea zis numai stiu cum o cheama ca sisilia e feita ei pe care sea ambandonato.si despre nini. nini il iubeste pe ambasator]tomas parcar.si el o iubeste pe nini si nini se degizeaza si in nicolas nu vroia sa afle nimeni dar vici da si sisi si a aflat si martin pentru ca oa urmarit si in masina vroia sal duca la santa culiana dar stia ca e nini nicolas si ambasadorul are4 copii si dupa aceea martin a spus stai unpic si nicolas a spus dc? si dupa aceea ea tras peruca si a zis nini teb inplor nu zii lui tomas da nu ii spun nu cunva ai o peruca si esti degizata hai martin nu vreau sa pleci la santa culiana si dupa aceea la ascuns...
E vorba de o fata pe nume Nini, dar de fapt se numeste (tot in film) ninina gomez, dar in fine... ea are 20 de ani si un pic
cici are 7 ani ceamita( ceama) are 8 ani martin 17 si ceo are 13 \ 14 ani nini sa transformat in nico, cred ca in episodul 4, 5, 6 sau 7, din cauza ca a fost data afara de catrer ambasadorul nou, thomas parker. mai vreau sa spun ca acum este episodul 60. pe youtube este in italiana, nu in spaniola si eu sunt la fel de zapacita ca nini... de exemplu: scuze, scuze, scuze am cee mai bune intentii.
pai nini ii spune la thomas " chelios cu par" v-ati prins? cica celios cu par ori celios ori cu par
LoriWitch întreabă: