Nu te baga in apa daca baietii sunt chiar asa badjocoritori.
Si daca chiar vrei sa te bagi in apa lasa-i in pace pe bieti.Crezi ca noi baietii ne batem joc de asta? Pana la urma important e sa te simti bine(par vorbe goale nu?).O data in viata mea cred ca am vazut un baiat care sa ii zica unei fete ca are sanii micisi a zis asta doar pentru ca a auzit melodia aia cu "olimpiada". Deci lasa-i in pace pe baieti
Hai, sa fie in bafta ta!
..Ca sa te simti tu mai bine la faza cu sanii poti sa iei iei sutienul cu push`up si un maieu. cu niste pantaloni scurti. doar ca nu poti sa te bagi in apa dar stai si tu cu fetele. jucati niste carti. glumiti etc :d.
Salut eu stau in Timisoara.
In ce data este excursia?
ati putea face multe alte lucruri..de exemplu alpinism..la mall este la intrarea mare loc pentru alpinism..si asta probabil le-ar placea si baietilor..mai este si club si sala de jocuri tot in mall a si loc pentru karaoke..sau ati putea sa mergeti sa vizitati Catedrala sau orasul desi sincer nu prea ati avea ce sa vedeti, sau sa mergeti la laser land.
sunt multe de facut..parcul Botanic este mare si frumos acum ca au inflorit florile..plus ca si in centru e superb..au plantat niste flori superbe. Daca vrei mai multe idei sau ai tu in cap ceva si nu sti daca este poti sa ma intrebi.