anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey! In ultima vreme de cand am inceput sa citesc Harry Potter nu fac altceva decat sa ma uit la filme si sa citesc Harry Potter. Ma rog nu asta este intrebarea. Am vazut o poza cu o secventa dintr-un film Harry Potter cand Hermione (deja mare fiind) ii spune lui Ron sa-si faca curaj sa o intrebe(ce sa o intrebe nu stiu, stiu doar ca era imbracata intr-o rochie >roz---va las si link-ul sa vedeti https://www.facebook.com/....../photo.php ) pana nu o face altcineva. Acum intrebarea mea este: In ce film/ carte se intampla aceasta scena. Va rog ajutati-ma. Promit Funda. Va rog frumos. :P

4 răspunsuri:
| denna_6865 a răspuns:

Stiu despre ce zici...era vorba de balul dinaintea concursului dintre scoli.iar ron era gelos ca hermonie dansa cu altcineva..pana la urma ron i-a zis lui hermonie ca de ce danseaza cu ala si ca nu este de ea.iar ea i-a spus lui ron ca data viitoare sa isi faca el curaj si sa o invite primul...cam asta e tot.

| Cineva3 a răspuns (pentru denna_6865):

Dar in ce carte este? Imi poti spune te rog frumos puppy dog eyes

| denna_6865 a răspuns (pentru Cineva3):

Imi pare rau ...nu iti pot spune exact din ce carte este.eu ti l-am spus din cd.''harry potter and the goblet of fire''

| Cineva3 a răspuns (pentru denna_6865):

Ms