Alege-l pe cel care crezi ca-l iubesti mai mult... dupa fapte cel cu trandafiri e mai de treaba, e mai cu suflet!
Totusi, ce ar putea sa-ti faca? El n-are suflet, serios si nici nu te iubeste cu adevarat! Nu-ti fi frica! Spune-i celuilalt ce ne-ai zis si noua! Succes din nou!
Sfatu meu, nu alege pe nici unu prefera sa fi prietena cu amandoi
azi e maine numai e.
insa cu prieteni, mai esti ceva mai aproape mai mult timp. decat o relatie.
asa risti sa ii pierzie pe amandoi.
Ti-a furat ochii cu ceva trandafiri?
Te-ai udat toata? crede-ma la invatat cineva Si eu azi dimineata i-am dus sefei o floare, am fost singuru de la munca. insa nu mi-a pasat de nimic.
Tu faci cum crezi, te-a impresionat asa tare? gesturile poate insela. ai grija
Nu stiu, depinde pe care il placi mai mult, eu l-as alege pe cel ce ti a dat buchetul de trandafiri
Pe niciunul; ala care zice ca te iubeste habar n-are ce-i aia iar celalalt e batut in cap
Buna! Mai bine alegi trandafirii! Parerea mea! Daca a zis ca se va razbuna si ca nu va mai vb cu tine, inseamna ca nu te iubeste! Si putea macar sa-ti dea o cutie de bomboane, nu o ciocolata simpla !
Daca chiar il iubesti, alege-l pe cel care a zis ca iti va respecta raspunsul!
E clar ca te respecta si iubeste!
Succes!
Daca il iubesti pe celalalt, sua pe amandoi...fa la fel! Pup dulce!
E simplu de care iti place cel mai mult cel cu florile care a zis ca nu ii plasa daca raspunsul e nu e mai cuminte mai dragut si tandru apropo uneori baieti fac astfel de strategi pentru a atrage fetele eu am folosti una asemanatoare asa ca fi atenta
Eu zic. cela care ti-a zis ca iti apreciaza raspunsul. mi se pare a fi un gentelman.
Pai si este.Sunt norocoasa sa am unul ca el la picioare!
Da. chiar ca esti.. Oricum. este alegerea ta.
Va multumesc de raspunsuri dragilor:*
In caz ca ma voi combina cu "doritul de voi" va voi spune!
Pai fa ce iti spune inima, dupa cum se poarta cu tine si dupa mine cel cu buchetul si ciocolata care a zis ca iti va aprecia raspunsul.bafta
Trebuie sa alegi pe cel care tii mai mult la el si cu care te intelegi mai bine.Si nu trebuie sa te lasi influentata de nimeni.Alege cu inima.
Alege-l pe cel care chiar il placi si care merita sa te aiba, dupa parerea mea n-ar trebui sa te oblige nimeni sa fii cu el si sa se bata e chiar imatur.
P.S.: alege ce crezi tu ca e mai bine pentru tine.