| xmaryyyya a întrebat:

Hey! Intrebare intrebatoare...voi nu v-ati plictisit de vacanta? si inca ceva... daca aveti uniforma, in prima zi va duce-ti cu uniforma, sau cu altceva?

Răspuns Câştigător
| Cocolinooo87 a răspuns:

Da! Normal ca ma duc cu uniforma. Nu e ca la inceputul anului acum. Imi iau cartile din ziua respectiva si uniforma. si eu nu m-am plictisit de vacanta laughing.O vreau inca si pe aia de vara. Funda?

10 răspunsuri:
| Trandafiiiiiiiiiiiraș a răspuns:

Nu m-am plictisit de vacanta! De fapt as mai fi vrut inca o saptamana in plus, atata tot.Ma sperie gandul ca o sa urmeze un semestru de 6 luni.

Răspuns utilizator avertizat
| Antoniacopiluța a răspuns:

Bună!
Da,m-am cam plictisit de vacantă.
Da, la mine este obligatoriu să porti uniformă, fiindcă nu este ca in prima sau ultima zi.
O zi bună!

Răspuns utilizator avertizat
| Kaulytz_Damon_1999 a răspuns:

Ba da si ma imbrac cu ce apuc laughing)

| Msadjsafsdgfdsfdss a răspuns:

Ba da, m-am plicitisit ft tare! Abia astept sa-mi vad colegii si sa mai glumesc cu ei laughing! Nu cred ca imi iau uniforma.

| Portocalaaa56789 a răspuns:

Eu una nu, nu ma plictisit deloooooc big grin mai vreausad Si legat de prima zi, nu am de ce sa ma duc in uniforma, nu cred ca o sa fie cine stie ce. Acum depinde si de scoala la care esti si daca uniforma este obligatorie :p

| XdNicoletaXd a răspuns:

Normal ca trebuie sa mergi cu uniforma.hee heeSi da m-am plictisit de vacantă. Baftaa!big grin

| SelenaXd97 a răspuns:

Devine deja plictisitor in vacanță, și am uniformă dar mă duc fară laughing

| daria1 a răspuns:

Pai, uneori ma plictisesc, uneori nu. Cand fac teme ma plictisesc, evident laughing. In prima zi ma imbrac in blugi si camasa. Nu imi pun cravata. Fundita?!