Cartile sunt mai frumoase ca filmul, parerea mea, desii prefer sa ma uit la un film, decat sa citesc o carte, totusi, au fost mai multe intamplarii in cartii, si in Film nu apare nicaieri " Amurg /Twilight", " Luna noua/ New Moon", " Eclipsa/Eclipse" si " Zori de zii/ Breaking Dawn " [ sunt doar la jumatate;] ] dar in carti daa, se vorbeste, Crede-ma merita :*
Cum mi s-a parut?! Absolut oribil, dezgustator. Twilight se vrea a fi film in care sa dezvolte epica lupta a vampirilor contra vacolaci...ok, sa zicem ca e o perspectiva buna sa-i pui intr-o singura echipa. Dar totusi, unde naiba au citit despre vampiri care stralucesc in intuneric, sau despre varcolaci care-s de fapt niste lupi supraponderali?! PENIBIL!
Cartile sunt foarte interesante eu tot nu demult le-am citit, daca ti-a placut filmul la sigur si cartile au sa-ti placa. iti permit sa visezi pina uiti de realitate si parca ai vrea sa nu se mai termine. mi-a placut foarte mult a cincea carte din perspectiva lui Edward chiar daca nu este varianta completa. recomand cartile, chiar daca n-am nici un repros pentru film e si normal ca nu a putut cuprinde toate momentele descrise in carti, dar are si el farmecul lui.
Shinen întreabă: