| R0CA19 a întrebat:

Hey, intrebarea asta e pentru baieti:
ce parere aveti despre fetele baietoase [si ca imbracaminte dar si ca atitudine] care vorbesc vulgar, beau cot la cot cu baietii [si stau mai mult cu ei decat cu fetele], etc?confused
Si va rog intrati in amanuntehappy.

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Pe mine nu ma deranjeaza atat timp cat nu am treaba cu persoane de acel gen fara educatie si prost gust.

| AnneMarri a răspuns:

Nu sunt băiat, dar îmi spun părerea.
Băieţilor nu le plac astfel de fete ca iubite, ci ca amici. Doar aşa se comportă: ca un băiat. Dacă ar fi să aibă o relaţie cât de cât serioasă, nu cred că ar alege o astfel de fată. Deoarece fata, fiind băieţoasă, e ca un băiat. Deci pentru ei e ca şi cum ar sta cu un băiat. Cam... gay. laughing
Amănuntele ar fi că o astfel de fată le-ar putea fi cel mai bun prieten băieţilor, altceva nu.

| Snicket a răspuns:

Nu as sta in anturaj cu astfel de fete, daca le pot numi asa. Daca o fata bea si se drogheaza ca un baiat asta nu e problema, dar sa injuri si sa te imbraci ca un baiat nu te mai numesti fata ci transexual!

| gjyrduyfvluyh a răspuns:

Mi se pare putin ciudat... dar cu tine m-am obisnuit deci n-am nimic impotrivawinking dar din pacate nu o sa mai stai muuuuult timp cu baietiilaughing)

| R0CA19 explică (pentru gjyrduyfvluyh):

Ce tupeu ai in tine cu ultima parte fratelaughing))!:@:@:@:@:@:@ firai tu sa fii.

Întrebări similare