Pai vezi,ca sa ajungi sa pretuiesti mai mult un lucru, mai intai trebuie sa il pierzi.
Sfat:nu e prea tarziu dar trebuie sa actionezi.Fa rost de id-ul, nr.de telefon,adresa,orice mijloc de comunicare si spune-i ce ai de spus. Putin vinovata si tu esti,deoarece cand ai plecat,tu ai intrerupt legatura cu el,in loc sa o mentii.
Si vezi, el acum face exact ce ai facut tu.S-a invartit roata.
Ce poti face e sa-i spui ca prietenia dintre voi doi este importanta pentru tine si intreaba-l daca si pentru el. Spune-i ca iti pare rau ca ai neglijat legatura dintre voi cand te-ai mutat si nu vrei ca acest lucru sa se repete, acum ca el pleaca.Dar daca vrei sa il convingi spune-i exact ce ai pe suflet si lasa superficialitatea la o parte ca doar ati fost buni prieteni si o legatura intre voi posibil sa mai fie.Succes.salut
Frante ( noi oportunitati, noi prieteni, ) deci destul de misto poti sa vezi partea buna a lucrurilor, plus ca poti sa mai faci vizite si prin Romania!
Sincer incerc sa imi dau sema ce este, daca l-ai iubi ar trebui sa simti ceva, ceva sentimente, dar s-ar putea sa iti fie doar dor pentru ca ati fost asa de buni prieteni si nu v-ati vazut de atat timp si ti-ai facut planuri si acum ca pleca trebuie sa fi foarte dezamagita. Sincer este super sa ai ca prieten un baiat, eu zic ca ar trebui sa tineti legatura, vezi daca el e de acor luativa nr de tel si tot ce e nevoie pote va veti revedea candva sau poate iti va trecea dorul acesta, nu va tine la nesfarsit. Iti urez succes!
Catre Ecou : Nu se muta ea, se muta tipul.Si ca sa raspund la intrebare da, esti indragostita de el.
Adica el se muta nu? Asta e naspa. Tre sa'l uiti caci deocamdata n-ai ce face. Pastreaza legatura totusi.
numai eu puteam sa nu inteleg, si sa cred ca de fapt tu pleci, si dupa sa caut o scuza pentru ca am gresit raspunsu de mai sus!
Va multumesc muuullt tuturor, ma voi decide greu cui voi da fundita, macar m-ati linistit :* mersi mult