Pregateste`ti intrebarile de acasa . Incearca sa fi deschisa, sa ii vorbesti despre tot ce iti trece prin cap. Un exemplu de dicutie( scriu acum ce imi trece prin cap). Tu: buna, ce mai faci? (il pupi pe obraz) El: buna (te pupa si el), uite am venit la intalnire si mi-a fost dor de tine. Tu: ce`ai mai facut in ultimul timp? Hai sa-ti povestesc ceva de cand eram mica sau ceva care s`a intamplat acum cateva zile. El te asculta. Apoi tu ii zici sa-ti povesteasca si el ceva.
Puteti sa vorbiti despre compatibilitatea zodiei voastre, ce`ati mai facut de 1, 2 mai. ce planuri aveti pentru vacanta de vara, faceti cateva poze impreuna. Am cam multa imaginatie incearca sa scapi de timiditate pentru ca si eu sunt destul de timida dar nu ajuta la nimic. Nu`l lasa sa te intimideze fii tu cea care il intimideaza pe el
Bafta!
Fii u insuti
Cu siguranta vei da spargerea
Intreaba l de familie daca are frati
ce ii place sa fac
zii s iti pov c a facut pe la mare
vb despre excursii
si de scoala, dc nu?:X
fii dulce si nu fi rusinoasa:*
mult succes
Cel mai important e sa-i adresezi intrebari despre el.se va simti bine in mod sigur cum a zis si iubitozaur... daca are frati, ce muzica ii place...mai fa-i cate un compliment asa subtil.gen: "ce-mi place tricoul tau". o sa iasa bine! bafta
anonim_4396 întreabă:
Andrei67y5 întreabă: