"Ce e al tau, e pus deoparte". Nu te stresa, nu te agita, fi cat mai naturala si persoana potrivita se va indragosti de tine.Sincer, nici eu nu am fost de acord cu iubire la varste fragede si-asa, dar a aparut un baiat in viata mea cand aveam 15 ani care ma intelege complet si incet, incet, am devenit iubiti...iar acum o sa ma primul meu sarut.Deci, variaza de la persoana la persoana.Desigur, nu e bine sa te lingi si-asa cu tipi in parc si-asa...ca nu e ok pentru o fata educata ca tine. Bucura-te insa de libertate si copilarie, o relatie inseamna multa bataie de cap.
Pai inca esti prea mica pentru asa ceva. Bucura-te de copilarie nu pierde timpul cu prostii d-astea. Nici ciclul nu cred ca ti-a venit si vrei sa ai prieten
Primul sarut l-am avut la 14 ani si ceva, si iubitul, bineinteles, tot atunci. Eram destul de fraiera pe atunci, dar faptul ca am avut un iubit la acea varsta m-a invatat multe, caci acum am 17 ani si acele lucruri m-au maturizat, m-au ajutat mult. Eu zic sa astepti pana dupa 14 ani, deoarece inca esti micuta. Si la 14 ani esti micuta, dar la 12 este prea devreme. Ai mult timp, crede-ma. Peste vreo 4 ani ori nu iti vei mai dori un iubit niciodata, ori vei fi moarta dupa vreun baiat, ori vei avea o relatie stabila. Mult succes!