Buna
Sincer, nu cred ca m-am indragostit vreodata cu adevarat.
Adica, pana acum cred ca m-am indragostit de vreo' 2 ori pentru ca la ceilalti au fost mai multe sentimente de simpatie putin mai puternice.
Dragostea adevarata nu am intalnit'o inca, dar mai am timp.
Pa Pa!
Nu cred ca m-am indragostit cu adevarat pana acum.
m-am indragostit d multe ori si mereu am zis ca e dragostee adevarata si mereu m-am implicat, insa in mom in care ne-am despartit i am dat peste celalalt baiat mi-am dat seama ca nu era dragoste adevarata.
inca nu am intalnit barbatul pentru care sa fiu in stare sa fac orice, pentru care sa simt ca merita sa fac cel mai mare sacrificiu vreodata, p care sa il iubesc neconditionat fara sa cer nimic in schimb.
m-am indragostit pentru prma data la varsta d 14-15 ani si am facut multe pentru acel baiat, dar nu era dragoste adevarata. el cel p care l-am iubit ce ma mult pana acum.
Acum la 15 ani :X pânã acum era doar o senzatie gen "ìmi place de el"... da' numa' 1 mi-o picat cu tronc pânã acum :X =p~
Ink nu m-am indragostit cu adevarat! Am 15 ani!
La 15 ani dragostea e o copilarie... avem timp mai tz pentru dragostea adevarat :X pe care o astept
Cu mai mult timp in urma credeam ca la 12 ani. Dar acum am realizat ca prima mea "dragoste" a fost cu adevarat la 14...
Eu, acum la 15 ani Dar problema e ca "el" nu are aceleasi sentimente Ii place de altcineva