Cred ca sunt doar copilarii astea... daca e pe grupul clasei care e privat cu ce te deranjeaza? Cat poate sa fie de jenanta poza? In plus nu o vad decat colegii tai.E adevarat ca fata aia nu a procedat bine si cred ca daca o rogi frumos o va sterge.Sau poti cumva sa te razbuni pe ea si sa pui o poza care sa o puna intr-o situatie jenanta, poti face asta in multe moduri.
Si cred ca moderatorul(cel care a facut grupul)ar putea sa stearga orice postare, trebuie doar sa-i spui daca te deranjeaza poza.
Poi faza e ca eu tin cu colega ca poate face orice cu poza din moment ce colegul a postat-o mai demult pe fb. Vroiam sa-i zic sa o stearga doar daca ar fi un adevarat pericol pentru ea si daca ar fi incalcat ceva drepturi
Nu are ce drepturi sa incalce pentru ca poza nu e publica si nu se pune ca o ofensa adusa cuiva sau lucruri din astea
Pai nu este obligata sa o stearga, facebook-ul e un site de socializare si orice persoana are dreptu la ia poze sa le modifice sa zica adevarul sau sa minta daca a postat-o si nu a pus-o pe privat adica poza privata atunci toata lumea are dreptul sa o ia!
Intr-un fel este normal sa o stearga, deoarece in acea poza nu este ea. Este o alta persoana!
Geo2969686 întreabă: