| Bianka_9565 a întrebat:

HEY LUME CE CREDETI DESPRE ASTA? Cred ca e un lucru neinsemnificant dar sa iubesti e prea agonizant, Stai si privesti catre o lumina si te gandesti cat o sa mai tina, Zile intregi incepi sa vorbesti lucruri prostesti si fara sa gandesti, Nu mai intelegi ce bine dar e urat fara tine...Incerc sa iti spun ca te iubesc iar tu ma amagesti, Privesc continuu la tine si parca uit de mine Ce credeti va place? P. S. Cei care vor sa scrie ca nu are sens sau nu mai stiu ce NU VA MAI OBOSITI si lasati voi cu comentariile proste daca nu macar scrieti daca va place NU sau DA nu imi mai explicati voi dc nu va place... Celora care va place puteti sa scrieti orice :* VA MULTUMESC

Răspuns Câştigător
| emiitzzy a răspuns:

E foarte frumoasa:X ai putea sa iti faci un caoet cu poezii de dragoste si du`il si u la profu profa de romana poate iti propune si tie sa til publice mie miau propus dejabatting eyelashes continua sa scrii daca este scrisa de tine pentru ca este foarte frumoasa:Xbig hug

3 răspunsuri:
| NicoNicoNiiiii a răspuns:

Wow! :O:O:O No comment. O singura intrebare: sigur e facuta de tine? E mai mult decat SUUUUPER! 10+ tonguewinking

| MisteryM a răspuns:

Mia placut mult! Tine-o tot asa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai rar mi se intampla sa citesc ceva de doua ori si sa nu inteleg nimic. E de bine, deci, ai ajuns la un nivel foarte inalt. Cre' ca Baudelaire face ca toate visele, de ciuda ca nu i-a trecut si lui prin cap asa ceva.