| Cezzyyy a întrebat:

Hey lume! Ce parere aveti despre site-ul 4Share? E plin de virusi sau ceva? eu mi-am adus niste melodii de acolo, mi-am facut si un cont pe o adresa de mess mai veche...dar vreau sa stiu daca are virusi din experienta voastra.Antivirusul meu a expirat si trebuie sa imi pun altultongue. Site-ul ala mi s-a parut destul de bun..nu am avut nicio problema la descarcare sau ceva, numai ca la fiecare melodie ma punea sa astept 20 de sec inainte sa se downlandeze. Deci astept parerile voastre, eu nu ma prea pricep sa navighez asa pe internet si sa imi aduc lucruri si na.mi-e frica ca oricarui om.e laptop nou si nu prea vreau sa il stric laughing

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

In principiu e CLEAN site-ul. Daca ai observat ca pe butonul de download scrie ->No virus detected. Si ia-ti un antivirus daca ti la windows-ul tau. Virusii ii iei si din navigare nu doar din descarcare. Cand te hotarasti sa-ti instalezi un antivirus cauta-ma sa-ti dau unul cu licenta pe 1-2-6 ani gratis! Repet: e bun site-ul pentru descarcat muzica si de altfel si acesta de aici e la fel de bun: http://www.bestprotect.net/? AZPMRNS cauta melodia pe 9 hosturi simultan
Bafta!

0 răspunsuri: