Eu nu recomand dietele, infometarea.si un stil de viata sanatos atat,toata viata vrei sa te plangi de kg in plus, organismul se adapteaza sa stii asta, deci toata viata trebuie sa ai o viata sanatoasa si un deficit caloric, dupa ce ve reveni la vechea dieta te vei ingrasa si vei fi dezamagita, manca mai multa carne pentru ca tine de foame dar nu multa desigur,fructe,legume etc totul e sa eviti dulciuri,patiserie,cofetarie eliminale si vei slabi,zaharul da pofta de macare de mancare adica fructoza pacaleste creierul
dimineata proteine un snitel de pui
dupa masa proteine + grasimi peste, pui, grasimi sanatoase
seara fructe, legume, fibre
cand vei reveni la dieta veche te vei ingrasa rapid sa stii asta, 30 de minute de sport ca apoi sa faci tot mai mult sau mai intensiv, organismul se adapteaza la toate, la tot ce faci sa stii asta
Continua cu dieta si cu exercitiile dar ai rabdare, este nevoie de timp pana vei vedea rezultatele. Infometarea nu este o solutie.
Si eu am 18 ani si 44kg si vreau sa ma mai ingras nu te infometa poti sa ajungi la alte complicatii, si tot la fel ca Dismally iti recomad continuarea dietei si a exercitiilor fizice, dar sa fie pentru solduri si picioare ca altfel nu faci nimic!
În primul rand nu trebuie sa ajungi la înfometare. Trebuie sa faci multe exercitii pentru abdomen fese, picioare si trebuie sa faci des, sa ai răbdare, iti recomand P4P (cauta). Daca nu iti ies din prima nu te descuraja. Trebuie sa continui si o sa slabesti dar trebuie sa ai grija la alimentatia. Elimina sucul, dulciurile sau alte prostii. Sa mănânci mai multe fructe sau legume. Nu trebuie sa mori de foame!