Eu am trecut prin chestii de astea de multe ori. Ei bine cred ca motivul lor este gelozia. Poate te cred mai frumoasa, mai desteapta, mai sexy ca dinsele si se tem sa nu devii mzi populara ce ele. De aceea incearca sa iti murdareasca imaginea, sa te priveze de ceilalti prieteni pe care ii ai, sa iti faca probleme mai pe scurt. Desigur vor exista multi lasi care le vor crede pe fetele acelea, asa ca nu te mira daca unii vor trece de partea lor. Cum se spune, DOAR PENTRU CA CINEVA TE-A TRADAT, NU INSEAMNA CA E UN OM RAU, DOAR CA PARTEA LOR DIN VIATA TA S-A SFARSIT. Ma bucur ca nu ai facut inima rea pe acele persoane, in continuare ar trebui sa ramai indiferenta, astfel ii vei enerva mai tare, si pina la urma ei vor ceda. Nu incepe sa te porti ca si ei, va veti certa si clasa se va desparti in 2 tabere, cei ce tin cu ei si cei ce tin cu tine. Se vor produce conflicte chiar si intre cei neimplicati in cearta voastra, si nu cred ca vrei asta. Asa ca pe moment, cel mai bi e ar fi sa stai calma la locul tau, mai ales ca e sfarsitul anului si peste vara se vor aplana conflictele.
pa, pa;**
Intr-adevar, toata lumea ma sfatuit sa fac asa, pana si prietenele mele actuale. Cel mai probabil o sa le las in pace si o sa le tratez cu indiferenta totatala, 100%, nici macar nu le mai salut. In cazul in care nu o sa se potoloeasca nici peste vara, atunci o sa trebuiasca sa iau masuri mai drastice. Doua saptamani mai pot sa le mai suport, dar inca un an (sunt a 7 a) nici într-un caz. Ai merita o fundita dar mai asteptam putin.
M-a*
Sfatul meu e sa le ignori si sa nu te lasi afectata de ceea ce spun ele, daca tu le bagi in seama le dai satisfactie si vor continua sa te vorbeasca, dar daca observa ca nu te lasi afectata, mai devreme sau mai tarziu vor renunta sa te mai vorbeasca.
Fii indiferenta, daca contraataci, un grup vs tine? Sa nu-ti pese ce zic ele, daca stii ca a fost doar o greseala, de ce sa iei asta in serios? Daca inventeaza, cu ce te raneste pe tine asta daca nu e adevarat? Sfatul meu e sa fii indiferenta, sa nu-ti pese ce zic ceilalti.
Catwomen123456 întreabă:
Andutzu05 întreabă: