| TPUser26 a întrebat:

Hey lume! Deci...rolling on the floor Sa incepem cu povestea mea de distrusa.Acum 4 zile eram pe instagram ( o aplicatie cu poze) si gasisem un baita dragut :O.I-am dat follow etc.Si dupa aia am vazut ca si-a dat facebook-ul asa ca l-am cautat pe facebook.Prima oara i-am dat add dar imi spunea ca are prea multe friend request-uri dar am mai incercat si a mers.Random, am inceput sa vorbim bla bla am aflat mai multe despre el si mi-a dat accept.Este o diferenta de aproximativ un an intre noi dar problema e ca sta in alt oras din Romania, nu foarte departe de orasul meu dar totusi.E genul de baiat care imi place mie.Am facut un grup pe whats up (o aplicatie pe telefon, un fel de chat ) cu el si cu inca o fata si vorbim aproape in fiecare zi mai spre seara.Proasta de mine s-a gandit ca are sanse dar vazand ce fete are in jurul lui incredrea in mine a scazut treptat.Si..oricat as vrea sa numai ma gandesc la el fara sa vreau imi vine in minte si nu ma mai pot concentra la nimic.Si habar n-am ce sa fac.Sunt o distrusa, asta sunt.Rog seriozitate laughing Nu vreau raspunsuri gen " Lasa iubirile " si asa laughing Credeti-ma, am auzit asta des de la parinti. Va multumesc oricum, asta mi se pare ca e partea proasta din "adolescenta". Cand iubesti prea mult pe cineva si daca te-ar respinge te-ai sechestra in casa o luna.Mi-e frica sa incerc.Asta e. P.S.Dau si funda daca e nevoie puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| Pisicuta1998 a răspuns:

Parerea mea este ca daca nu incerci nu castigi...Bine nu stiu cati ani ai si daca ai putea sa te vezi cu el dar daca poti fa-o; atunci o sa vezi cu adevarat ce fel de persoana este. P.S. daca stau fetele prin preajma lui nu inseamna ca neaparat e cu ele.

2 răspunsuri:
| positivity a răspuns:

Dacă știi că nu ai șanse la el, de ce tot încerci? De ce continui să te faci de râs în fața unui tip?
Nu sunt eu mare deșteaptă în lumea dragostei, însă știu că idioatele care le cad băieților din prima, ajung să sufere rău.
Tu, doar te-ai îndrăgostit de un tip, vorbind cu el doar online, însă față-n față rareori.
Spune-i odată ce simți pentru el, şi după vezi tu ce se va întâmpla.

| zurick a răspuns:

De ce tie frica sa incerci sa fii cu el? Oare din teama de a te respinge? Nu-ti fie teama de asta. Daca nu incerci nu castigi.Nu conteaza ca fetele stau pe langa el, incearca si tu si poate ai sa reusesti.