| Adryanna_1259 a întrebat:

Hey lume... mi-am epuizat scuzele pentru profi si parinti... la profi ca sa ma invoiasasca si la parinti ca sa stau mai mult in oras ( eu trebuie sa fiu devreme acasa ai mei sunt niste incuiati rolling eyes ) voi ce scuze, motive folositi mai da-ti si mie niste idei, cele mai bune primesc fundawinking

Răspuns Câştigător
| MuSk a răspuns:

Pentru parinti :1) m-am intalnit cu un prieten din copilarie si am stat cu el mai mult de vorba
2) am intarziat ca mi s-a inchis telefonul si nu am mai avut ceas
3) ma duc cu mai multi (dai nume de cunoscuti de ai tai sa ii cunosca si ei si sa fie cuminti) in centru la un suc
4) trebuie sa ma duc pentru ca am de facut un proiect pentru scoala
scuze pentru profesori
1. domnu/a ma doare capul ingrozitor iar aseara am avut febra si nu mai pot sta la scoala
2.domnu/a vine matusa din Italia si nu mai pot sta
3. mi-a murit ceva sau cineva st foarte trist si nu mai vreau sa stau la scoala (ceva ma refer la animal)

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai nu ar trebui sa folosesti scuze. Le spui pur si simplu ca vrei sa stai mai mult in oras sau la scoala la profi nu le spui nimic. Pur si simplu pleci daca asa vrei, ceeea ce nu ti-as recomanda sa faci pentru ca vei vedea ca toate orele sunt importante.Idei de scuze nu prea am, pentru ca e nu prea folosesc.