| Mara1223 a întrebat:

Hey lume, stiu ca o sa vi se para ciudat si o sa incepeti toti sa comentati. Sunt o fata simpla, nu am fite in cap ca majoritatea persoanelor din clasa mea. Multi oameni spun ca sunt frumoasa foc. Ca sa va faceti o imagine reprezentativa :am parul lung maroniu inchis, ochii verzi inchisi aproape gri, sunt o fata inalta. Uneori nu i cred pe oamenii care zic ca sunt asa dar na, cine ztie, poate sunt. Nu prea imi place sa ma laud cu ceea ce fac. Imi place foarte mult sa citesc. Citesc o gramada de carti. Nu sunt genul de persoana care sta toata ziua si invata dar cand o fac o fac ca trebuie si rezultatele sunt pe masura. Ca sa zic asa sunt o fata de gasca si imi place sa ies cu prietenii mei. Faza cu cititul e concreta. Stiu ca imi place asta. O sa ma afecteze pt viitor cum ar fi ca nu o sa ma placa vreun baiat pt asta. Adica stiu si sunt constienta ca momentan sunt, sa zic, mica pt asta la 13 ani si ceva cat am. ma inerveaza foarte tare cand vad anumite fete din clasa ca au o gramada de fite in cap si se dau pe la toti baietii si ele sunt centrul atentiei. Va roog.un sfat as vrea. Inca odata va reamintesc ca nu sunt tocilara si doar imi traiesc si eu viata diferit. Merita sa ma transform intr-o fata cu fite? Eu zic ca nu.dar totusi cine are rabdre sa citeasca inseamna ca i pasa. Mie imi place cine sunt oi ce credeti?( va rogsa nu ma ceedeti o aiurita t c nu sunt, pur si simplu asa.)

Răspuns Câştigător
| Lyndsey a răspuns:

Buna!
E cam mult de discutat la ce ai scris tu acolo, dar o sa scriu cat mai pe scurt. De un timp nu mai intru pe TPU, dar azi, rasfoind intrebarile postate, am dat de intrebarea ta... Hmm! Destul de interesanta.
Din cate ai scris, pe tine te afecteaza nu doar comportamentul colegelor tale, ci si aspectul lor fizic( ai inceput cu aspectul tau fizic, etc.). Ok, presupun ca esti o fata frumoasa sau cel putin draguta. In momentul de fata, nu asta conteaza.
Nici nu stii cat de rare sunt persoanele ca tine: care adora sa citeasca, se complac in simplitate si traiesc frumos. Sfatul meu, foarte sincer, este sa nu te schimbi pentru nimeni si nimic in lume. Nici nu stii ce persoana frumoasa esti, pana nu intalnesti una la fel ca tine.
"Sa te transformi intr-o fata cu fite"? Pentru ce? Ca sa fii ca restul? Restul si-ar dori sa fie ca tine, dar e imposibil.
PS.:Nu e asa rau sa fii tocilar. Apreciez ca muncesti cand e vorba de lucrari sau momente importante.
PS2.:Nu te cred deloc aiurita.
Iti urez mult succes si o viata cat mai simpla! Pa-pa!

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai pune-ti tu intrebarea. Vrei sa fi o fitoasa pe care sa o barfeasca toata lumea sau vrei sa fi o fata cuminte si modesta pe care sa o placa lumea?

Asa ziceam si eu. Adica a doua.

| BadAngel3 a răspuns:

Cine te place, te place asa cum esti.Nu te schimba pentru nimeni.Nu te transforma intr-o fitoasa. Vrei sa te barfeasca lumea? Sa spuna lucruri urate despre tine? Fi o fata simpla ca acum. Si pe mine ma enerveaza cand vad anumite persoane cu fite in cap.Nu le baga in seama.Alea merita un pic zgaltaite, deoarece se cred cele mai tari din parcare.Nu deveni o fitoasa care sa te barfeasca lumea de rau.Asa poti sa ii indepartezi pe multi de langa tine.Fi TU.

| Caddy14 a răspuns:

Cine te place(iubeste) cu adevarat te va accepta asa cum esti.Nu merita sa te schimbi.