Buna!
E cam mult de discutat la ce ai scris tu acolo, dar o sa scriu cat mai pe scurt. De un timp nu mai intru pe TPU, dar azi, rasfoind intrebarile postate, am dat de intrebarea ta... Hmm! Destul de interesanta.
Din cate ai scris, pe tine te afecteaza nu doar comportamentul colegelor tale, ci si aspectul lor fizic( ai inceput cu aspectul tau fizic, etc.). Ok, presupun ca esti o fata frumoasa sau cel putin draguta. In momentul de fata, nu asta conteaza.
Nici nu stii cat de rare sunt persoanele ca tine: care adora sa citeasca, se complac in simplitate si traiesc frumos. Sfatul meu, foarte sincer, este sa nu te schimbi pentru nimeni si nimic in lume. Nici nu stii ce persoana frumoasa esti, pana nu intalnesti una la fel ca tine.
"Sa te transformi intr-o fata cu fite"? Pentru ce? Ca sa fii ca restul? Restul si-ar dori sa fie ca tine, dar e imposibil.
PS.:Nu e asa rau sa fii tocilar. Apreciez ca muncesti cand e vorba de lucrari sau momente importante.
PS2.:Nu te cred deloc aiurita.
Iti urez mult succes si o viata cat mai simpla! Pa-pa!
Cine te place, te place asa cum esti.Nu te schimba pentru nimeni.Nu te transforma intr-o fitoasa. Vrei sa te barfeasca lumea? Sa spuna lucruri urate despre tine? Fi o fata simpla ca acum. Si pe mine ma enerveaza cand vad anumite persoane cu fite in cap.Nu le baga in seama.Alea merita un pic zgaltaite, deoarece se cred cele mai tari din parcare.Nu deveni o fitoasa care sa te barfeasca lumea de rau.Asa poti sa ii indepartezi pe multi de langa tine.Fi TU.
Cine te place(iubeste) cu adevarat te va accepta asa cum esti.Nu merita sa te schimbi.