| sellieania a întrebat:

Hey lume, well am asa o problema si nu stiu ce sa cred sau cum sa gindesc, imi place de un baiat foarte mult, ne sunam, vorbim pe fb, iesim des afara, prietenul lui si prietena mea a zis ca el ma place si se vede de la o posta, ca se poarta diferit, deci nu stiu daca e adevarat sau nu. Intrebare la baieti, cind va place de o fata cum va comportati in preajma ei?
17 ani happy

4 răspunsuri:
| RaduTN a răspuns:

Ne rușinăm repede love struck

| Mrr2000 a răspuns:

Avem o problema in comun. Eu nu stiam ce sa zic cand baiatul de care-mi placea ma ignora la scoala si apoi vorbeam pe facebook. Dar mi-am intrebat fratele si mi-a a dat raspunsul perfect, cand un baiat te place o sa se comporte cu tine mai dragastos, depinde si de varsta...In clasele mici, cand un baiat te place iti pune piedici si chestii de genul. In clasele de liceu can un baiat te place iti arata asta prin gesturi tandre. E clar ca te place, daca si tu ti-ai dat seama si ti-au spus si prietenii, te sfatuiesc sa faci TU primul pas...Crede-ma multi baieti prefera asta.
Sper ca ti-am fost de folos. Kissies!

| sellieania explică (pentru Mrr2000):

Da dar uneori se aseaza linga prietena mea, si chestii de genul, dar cu mine e altfel total diferit, si rietenul lui mi-a zis ca doar vrea sa ma faca geloasa e posibil asa ceva?

| Mrr2000 a răspuns:

Sellieania,normal ca e posibil. Si mie mi se mai intampla. Acum sunt si mai sigura ca te place!