anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey!
lumea imi spunee ca sunt slaba. eu nu stiu de ce ma vad grasa adica macar asa un picut.am 52 de kg si 1.68 inaltime si am 14 ani jumatetongue sunt pe 8a si nah doctorul de familie mai zice ca am oasele grele dar nu in kg ma refer si vizual oare la multa lume i se pare chestia asta?big grin
Multumesc:*:*:*

Răspuns Câştigător
| GeorGEBlaCKRidER a răspuns:

Nu-i asculta Dya. Esti foartea bine si prea slaba, aproape 170 si si 52 kg stai lin draga, pana la 55-60 poti sa puio pe tine linistitawinking si no sa fi grasa chiar daca ii sa iei dupa chestia cu 10 kg mai putin decat decat cati cm ai peste 1 m si tot poti pune linistita pana la 60. Da i prostie aia sincer, pai eu la 1.92 ar trebui sa am 82 kg? Poi eu is mare, am oase grele, si si 10 luni de sala in spate, cu toate astea 82 kg? Colegi de 1.75 1.80 si erau slabi la 82 kg. Cum sa fie atat pentru mine laughing Plus ca eu am avut prietena draga la 75 kg si 1.68-1.70 si ABIA daca avea PUTINA BURTICA, deci tu la 52 kg esti si prea slaba, mai fa inot sau ceva sa mai pui putina masa musculara pe tine. Nu ma intele gresit nu sa faci muschi sa iasa in evidenta prin piele doar un pic ca sa ai mai multa forta, plus ca gasesti gantere ( greutati pentru mana ) de 1 kg 250 si 2 kg jumate pentru fete, si cu alea poti face tot felul de excerciti sa-ti intaresti chiar muschi actuali, si sa nu-ti fie muschi si pielea fleasca de la cot la umar etc. Si nu mai asculta toti care spun ca esti grasa, ABIA esti APROAPE de GREUTATEA POTRIVITA, nu sa fi grasawinking. Si in general nu-i lasa sa-ti bage idei aiurea in cap, tine cont de ce zice lumea da daca tu crezi ca e mai bine cum sti tu nu-i lasa "sa-ti spele creieru " sa-ti inlocuiasca ideile tale cu a lorwinking

4 răspunsuri:
| DarQueen a răspuns:

Cum vrei să mă pronunţ dacă nu te văd?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

As face eu innot dar nu stiulaughing mai bine alergat

| Bia_3072 a răspuns:

Hei dia! dupa descrieri nu pari grasa. poate putin plinuta.winking te-ar ajuta mult sa slabesti sportul, cel putin de 3/4 ori pe saptamana, iti recomand volei handbal sau dansuri, sa nu prea mananci paine sesara dupa ora 6 prajeli, dulciuri mai rar... incearca mai mult salatae si pepene.in fiecare seara poti face 20 de abdomene poti iesi afara sa alergi vreo jumatate de ora bineinteles cu cateva mici pauze.

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns (pentru Bia_3072):

Draga... ai patit ceva? plinuta la 52 kg... Si termina cu prostia cu dupa ora 6 paine si prajeli. Omu se culca la 10-12 nu mai mananca de la 6, flamanzesti in prostie si faci probleme cu stomacu. Flamanzitu nu-i solutia. Orice doctor ti-a zice asa. Pe scurt ( declaratia doctorilor ) Daca flamanzesti bagi stomacu in situatie de criza si el nu stie ca esti acasa sau pierduta in amazon, si incepe sa manance din grasime, si dupa daca nu-i dai de mancare din muschi, da, la fel cum nu stie unde esti, nu stie nici cand sa iasa din starea de criza, asa ca atunc cand mananci el crezand cai numa o masa ocazionala, isi reface provizile ca sa aiba mai tarziu de unde lua din nou, si uite asa te ingrasi, semnificativ mai mult decat inainte. Asa ca termina cu prostia cu gt cu mancatu prajelilor si mai ales a painii. Paine uni mananca si cu cartofi, Sau cu o supa, la un sandwich, la o felie cu pateu sau mai stiu si eu, nu se poate sa nu mananci paine. E cea mai mare prostie asta.