| DeeaUcideVisse a întrebat:

Hey lumeee`laughing
care imi spune si mie cum scap de cosuriii straight face
fundita love struck

8 răspunsuri:
| ziz a răspuns:

Poti folosi bitum suedez.Sunt solutii de genul in farmacii.Pui solutie pe o fasie de vata si aplici pe cosuri seara inainte de culcare.happy

Sau poti folosi un tonic antiseptic si tinctura de propolis aplicata pe fiecare cos in parte cu ajutorul uui betisor pentru urechi.

Sper ca ti'am fost de ajutor.Pa,pa:**

| Ioannaaaaaaaaaa a răspuns:

Zineryt.

| Hachiko_6637 a răspuns:

1.cu argila-gasesti la farmacii(ea se foloseste asa:pui putina apa plata, amesteci cu argila si dupa cu degetul iti intinzi pe fata si stai 45 de minute dupa care te speli)
2.cu ceai de musetel(fierbi ceaiul de musetel si pui intr.o canita, apoi cu discheta de demachiat inmoi in cana cu ceai si dupa dai pe fata)
3.cu apa cu bicarbonat(din pliculetul cu bicarbonat pui putin intr.o cana si dupa pui putina apa plata ca sa se dizolve, iar dupa cu discheta de demachiat inmoi in cana si dupa dai pe fata)... sper ca te.am ajutathappy.pa:-H

| jessyka_9063 a răspuns:

Pai spalandu-te pe fata foarte des si folosind creme.si eu pana saptamana trecuta ma spalam pe fata doar o data pe zi dar acum am incepu sa ma spal de fiecare data de cand vin acasa sii.nu prea mi.au mai aparut cosuri

| MissyFrumy a răspuns:

Buna! Incearca Zynerit.Se cumpara de la farmacia si este in jur de 30-35 de lei.Eu am dat 35.Este foarte bun si il recomand.Vei vedea rezultate vizibile.Dar daca preferi ceva natural incearca zema de lamaie, ia un ustoroi si taie felii subtiri si unge-te cu zeama(dar aceste tratamente nu-ti pot garanta ca te vor ajuta foarte mult).Cea mai buna solutie ar fi Zynerit.Cum am mai spus costa in jur de 30-35 de ron, sau il poti lua si mai ieftin, acum depinde de farmacie. Sper ca te-am ajutat.Primesc fundita?

| HurremSultan a răspuns:

Buna !

Zineryt este cel mai bun tratament impotriva acneei la ora actuala. Este foarte bun in lupta cu cosurile si pentru prevenirea lor. Trebuie aplicat pe o piele curata si uscata de 1-2 ori pe zi. Aici poti citi mai multe despre acest produs: http://acnee.info/zynerit-tratament-acnee-este-bun-pentru-tine/137 . Il gasesti la orice farmacie si costa in jur de 30 RON. Pe langa folosirea Zineryt-ului trebuie sa ai si o alimentatie sanatoasa. Mai putine dulciuri, grasimi, sucuri acidulate, mai multe fructe si legume. Poti sa mai folosesti si apa termala (imi place cel mai mult cea de la Avene), o crema hidratanta, hranitoare de la Avene, o crema de galbenele pentru cicatrici, ramase in urma cosurilor, plus vitaminele E, A, C si Zn pe cale orala (si nu numai). Si este foarte importanta curatarea zilnica a pielii (dimineata si seara)! Ai nevoie de un gel de curatare cat mai bun. Intereseaza-te la farmacie, si vei fi ajutata sa alegi unul potrivit tipului tau de ten. Succes si numai bine!

P.S. Dar cel mai bine ar fi sa consulti si un dermatolog.

| ღCrAzzYεїзIღ aNa™ღ a răspuns:

Cel mai indicat este sa mergi la medicul dermatologhappy el iti va prescrie o crema sau un tratament pentru tipul tau de ten happy.

| FabbFabyAna a răspuns:

Infuzie cu ceaiul Trei Frati Patatzi Funda big grin