| energia a întrebat:

Hey. M-a abordat un baiat.(pentru cateva minute eram gen "wtf?") Nu ma asteptam sa mi se intample asta... in fine. Zilele urmatoare m-am tot intalnit cu el, se tot uita la mine si nu zicea nimic. Sunt sincer curioasa parerea voastra. (am o viata plictisitoare, stiu) big grin
PS: sa fiti draguti.

6 răspunsuri:
| sofisis a răspuns:

Eu nu pricep...te-a abordat si? Mai departe ce? Si daca tot v-ati vazut fizic, de ce nu ati vorbit? Stupida situatia...

Răspuns utilizator avertizat
| BroPew2017 a răspuns:

Te place :p ( asa fac si eu cand imi place de o fata ). este tipic barbatesc. Acuma el a,, atacat,, prada ( abordarea ) iar acum asteapta replica ( raspunsul/reactia ) care sa vina de la tine. Daca si tie iti place de el m-as bucura sa aud ca se leaga ceva intre voi.

| energia explică (pentru BroPew2017):

Ma bucur ca ai raspuns relativ repede. Tu ziceai ca ar trebui sa fac eu "urmatorul pas"... recunosc ca eram pe premisa "daca el m-a abordat, inseamna ca ceva tot vrea. Daca a inceput... sa continuie." laughing
Oricum, e cu 2 ani mai mic decat mine. Nu ar fi problema asta. Dar si daca nu deschide gura oricine si-ar da seama ca e foarte imatur. Totusi, mersi de raspuns. Eram curioasa sa vad ce parere au si alte persoane. Eu deja mi-am terorizat prietenele cu acest subiect. laughing

| BroPew2017 a răspuns (pentru energia):

Cu placere daca simti nevoia poti sa-mi dai funditawinking vad ca nu se cam oboseste lumea ca dea raspuns pe la 2 noapteahee hee

| energia explică (pentru BroPew2017):

Pot la orice raspuns pe care mi-l dai. tongue
Aici, eu aleg... sau... ai vreo preferinta? tongue