| helllauuu a întrebat:

Hey! m-am certat cu 2 persoane imbecile si as vrea sa imi spuneti si mie as niste texte sa le fac din vorbe, sa le jignesc inteligent cum s-ar spune, fara sa le injur. Fundaa

9 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Ignora acele persoane si asta le va jigni mai mult ca orice

| andreiTheDJ a răspuns:

Daca sunt de la tara intraba-l ca "ii fain la oras?" sau "daca iti trag una iti inghiti dintii cu tot cu parchet"
in fine...la fel cum spuneau cei de mai sus faza cu facutu din vorbe...e cam de cocalari pitipoance

| Dariusuu a răspuns:

E bine ca nu esti cu violenta chiar nu vad de ce ai aplica-o.

De ce ai vrea sa le jignesti cand le poti ignora?

Chiar merita atentia ta?

Pe bune.

O noapte linistita sa ai.

| pozeanimate a răspuns:

Ce te va ajuta asta?
mai bine fii cea intelegenta care nu raspunde cu rau la rau

| Epigonul a răspuns:

Incearca sa le faci din fapte, ca din vorbe toata lumea reuseste.Succes!

| helllauuu explică (pentru Epigonul):

Nu sunt genul care sare la bataie, sau nu stiu la ce te-ai referit.happy

| Luchius a răspuns:

"Facutul din vorbe sau din fapte" e pentru cocalari parerea mea.Fi tu cea inteligenta din toate 3 si nu le da importanta, mai frustrate vor fi persoanele alea 2 cand v-or vedea ca nu te afecteaza nicicum. Daca chiar simti nevoia sa le raspunzi in vreun fel, fa-o intr-un mod civilizat si dupa cum crezi tu de cuvinta.Noi nu le cunoastem pe acele persoane ca sa le stim defectele sau alte cele, asadar in cazul asta doar tu te poti ajuta.

| CominxIonut a răspuns:

Regula 1. trateazale cu indiferenta acele persoane 2. evita orice conjuctura in care ei te-ar putea jigni 3. cauta sa fii mai bun ca ei in domenii la care ei cred ca sunt,, smekeri" sa le dovedesti ca esti mai bun si mai inteligent. Si atunci le lovesti in orgoliu!

| CominxIonut a răspuns:

In general RO este teritoriul acestor,, oameni", cred ca noi traim printre ei... pana la urma desi nu este cel mai favorabil, realitatea ne forteaza sa luam masuri pentru ca altfel ne,, ducem de rapa " Multa bafta!