1.Din moment ce esti constienta ca te-a tratat ca un catelus de ce continui sa fii prietena cu ea si gandeste-te din moment ce s-a suparat pe lucrul asta banal iar raspunsurile ei sunt,, penibile" si fara un motiv intemeiat poate nu vrea sa fie ea prietena cu tine.
Zii ca e un motiv foarte banal din care s-a suparat si nu merita sa va stricati prietenia pentru asta. Daca chiar nu intelege, las-o balta! Persoanele acestea nu se numesc prieteni!
Senzatia e destul de nasoala, nici nu vrei sa o pierzi ca prietena dar nici nu ma poti sa inghiti cum te trateaza. Cel mai bine ar fi sa o iei la o dicutie in care te impui si o rogi sa te asculte pana la capat si ii spui in felul tau tot ce ai pe suflet. Daca nu cedeaza spune-i ca nu esti o jucarie de-a ei si fa-ti alta prietena foarte buna
Nuj demonstreaza`i ca nu ai nevoie de ea si nu stai dupa curul ei
ti-ai cerut iertare e tot ce puteai face o sa`si dea seama ca trebuia sa te ierete prea tarziu
nu mai sta dupa curul ei nu faci decat sa se simta foarte importanta si o sa-i dai impresia ca fara ea gata esti moarta iar ea poate folosi chestia asta ca pe un avantaj si sa te trateze cum vrea ea
Stiu.cunosc astfel de prietene.eu am fost in locu `tau si acum.e invers..pur si simplu m am suparat eu. supara te tu.pentru ca din cauza asta e chiar..sa nu zic ce este.:* nu are de ce sa se supere sau sa faca fite din astea.voi sunteti prietene. puteti vb orice.
SakuraRebeca întreabă: