Am citit si intrebarea aia a ta cu baiatul de pe net si ma gandeam sa iti zic si eu un sfat...
Ar fi bine sa-i dai inainte.Iar daca e sa nu mearga cu el, tot inainte sa-i dai.
Si asta pentru mai uiti de singuratate si de altele.
Nu spun, deci, ca daca te combini pe net cu cineva e treaba sigura, dar tot te ajuta la ceva.Mai cunosti oamenii, mai iti iei o teapa, mai iti spune unu` ca esti frumoasa si desteapta...
Astea iti prind bine.Toate,adica.
Mai spui si tu ce te ``doare`` - si asta iti face bine, nu?
In rest viata e curva.Nu numai fetele de 14 ani cum spunem noi.
Si cred ca stii ca ce nu te omora,te face mai puternic.
Am cam inteles prin ce treci tu, pentru ca si eu mi-am luat-o urat de tot, si daca ne numaram mai bine s-ar putea sa nu fim numai noi doi.
Cred ca strangem semnaturi cat pentru un referendum.
Ideea e ca ori mergem in prostie, ori invatam ceva din toate astea.
In fine.
O sa mai vorbim.
Si pune si tu o poza cu tine aici, ca sa iti zicem si noi ca esti frumoasa.Ca ne-ai facut gelosi cu povestea aia cu baiatu`.
Cu baiatul m-am certat, i-am spus ca nu cred ca e adevarat tot ce spune si s-a suparat pe mine.Acum nu mai pot vorbi cu el, dar o sa treaca.Mersi pentru ca ai citit si pentru sfaturi.Cred,adica sigur esti o persoana minunata.
Am mai gasit si eu niste poze cu tine…
https://www.google.ro/......ps?/search
Esti foarte de treaba, as vrea sa mai vorbim.Da-mi un mesaj privat cu fb-ul tau.
Pai n-am facebook...
Pe bune.
Ok.
Am citit tot, foarte trist. Nu stiu cat de mult am sa te pot ajuta, dar am sa incerc prin niste sfaturi... In primul randd trebuie sa stii ca prietenii adevarati rar gasesti, stiu asta din propria experienta. Tu ai nevoie de parintii tai si de dragoste, de prieteni, si din cate vad nu prea gasesti. Nici nu stiu cum te pot ajuta mai bine, esti o fata buna si cu toate astea suferi atat de mult. Eu zic sa mergi cu capul inainte si sa nu mai ai incredere in toti, invata din greselile altora si sa nu faci nici tu la altii ceea ce ti se face tie (cu toate ca sunt sigura ca n-ai face asa ceva). Viata nu e usoara si uneori trebuie sa trecem prin multe lucruri, dar sunt sigur ca va veni o zi cand te vei bucura cu adevarat de viata, trebuie sa traiesti cu speranta si sa nu renunti niciodata, fii puternica, gandeste-te ca exista si va exista cineva care iti va fi alaturi, tu trebuie doar sa speri ca asa va fi(si sigur asa va fi, crede-ma). Mergi inainte si nu renunta niciodata, oricat de mult va trebui sa suferi. Bucura-te de fiecare lucru marunt care iti iese in cale, sa nu te apuci vreodata de droguri, alcool sau alte lucruri de genul. Niciodata! Ca poate la inceput ti se va parea ca te simti mai bine, dar dupa mai rau iti va fi. Nu te mai lua dupa toate rautatile, daca tu nu poti primi dragoste, macar daruieste si tot e ceva. Ai grija ce "prieteni" iti faci, pentru ca multi vor sa iti faca mai mult rau. Ca sa nu te simti singura poti sa-ti faci alti prieteni, dar ai grija cat de mult crezi in ei, adica ai grija la sfaturile care ti le dau, nu le spune mereu ce ai pe inima daca nu ai increde ca te vor ajuta, ca s-ar putea sa iti faca mai mult rau. Si mergi inainte, dupa cum am mai zis, va veni si vremea cand vei fi impacata si fericita. Iti doresc toate cele bune, ai grija de tine! >
Ce sa spun...o poveste trista,insa cred ca trebuie sa ai mai multa incredere in tine si sa nu te mai lasi condusa de ceilalti. Gandeste-te ca in lumea asta nimeni nu-ti vrea cu adevarat binele. Trebuie sa inveti sa te tii bine pe picioarele tale si sa ai incredere in puterile tale. Daca reusesti sa faci asta vei vedea ca te poti ridica si fara sa ai pe cineva langa tine. E mai greu,dar prin cate ai trecut tu consider ca ai un soi de putere in tine pe care trebuie sa-l lasi sa se dezvolte. Nu te gandi la sinucidere si chestii de acest gen pentru ca nu e cazul. Viata nu e usoara deloc, dar trebuie sa stii s-o faci sa ti se para asa. Vorbeste cu toata lumea pentru ca asa e bine, dar nu lasa pe nimeni sa te influenteze, sa hotarasca in locul tau. TU poti schimba totul cu putin curaj si incredere. Oricand ai nevoie de sfaturi sau incurajari, ma gasesti aici. Te pup!