anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey...
M-am indragostit ce cea mai buna prietena a mea si nu stiu cum sa ii spui asta, uneori imi da senzatia ca si ea simte ceva pentru mine, ne luam in brate, ne pupam pe obraz, dar cateva zile mai tarziu totul se raceste, apoi o luam de la inceput.Ea nu are prieten, cum nici eu nu am prietena.Ce sa fac? Cand imi spune de alti baieti simt ca lesin...Va rog ajutati-ma.

5 răspunsuri:
| iiSceneXX a răspuns:

Buna.
E grea aceasta situatie. Tu stii daca vrei sa strici prietenia pe relatie.
Incearca si spune-i ca tii la ea, si nu doar ca amici. Nu confunda semnele unei amicitii cu cele ale unui inceput de relatie... Pot fi usor confundate. Dar incearca si spune-i ce simti, usor.

| MenInShadow a răspuns:

Nu exista "sa strici prietenia pe relatie", dar exista "suferi ca un prost ori pana gasesti pe alta, ori pana trece".
Spune-i, tot ce ai de riscat e un refuz, daca te refuza, nu inseaman ca nu mai puteti fi prieteni, decat daca sunteti prosti amandoi.
Daca nu vrea, asta e, continuati sa fiti prieteni, si gata, daca vrea, norocul tau.

| Shara17 a răspuns:

Eu ti-as recomanda sa ii spui ce simti, din punctul meu de vedere nu ai nimic de pierdut...: - Daca si ea simte la fel, e super. - Daca nu simte la fel atunci veti ramane prieteni si mai tarziu, cand o sa gasesti o fata speciala, o sa intelegi de ce nu a mers cu ea! Adica, decat sa stai ca "prostu" si sa fi gelos de fiecare data cand iti spune de "X si Y" mai bine sa stie. Poate si ea sta acum pe TPU cautand cum sa-ti spuna ca te place laughing ( asa mi-a ridicat cineva moralul mai demult), deci si prin urmare mult succes si priveste mereu inainte, mereu cand va fi rau sa zambesti pentru ca urmeaza un BINE! happy Succes!

| Asiris23 a răspuns:

Sfatul meu, e sa indraznesti, sa te lasi purtat de val si sa spui tot ce simti, daca e fata desteapta va realiza ca esti un baiat bun si sufletist (asta le place fetelorwinking ) si veti fi ok, daca refuza, macar sa ramaneti prieteni si sa va vedeti de viatawinking Mult noroc si incearca sa fii ferm cand i`o spui smug funda?puppy dog eyes

| Dariusuu a răspuns:

Riscă puţin, viaţa e atât de scurtă!