| punkgirlloveyouzbang a întrebat:

Hey,m-am mutat anul acesta in alt liceu si m-am indragostit de un coleg de clasa.E un tip super ok si se comporta destul de diferit cu mine fata de alte fete,vorbim in fiecare zi pana seara tarziu,mergem impreuna acasa,ma alinta si alte chestii, se preocupa cand sunt asculta etc.Am impresia ca ma place dar nu sunt singura... nu stiu ce sa fac,mi-as dori sa ii pot spune ca il plac, dar mi-e frica ca daca va fi un raspuns negativ o sa afle toata clasa si o sa ma fac de ras.Ce sa fac?
HELP!
Fundaaa :*

Răspuns Câştigător
| Omulinvizibil a răspuns:

Neata.
De ce sa te faci de ras? este un lucru normal sa ii spui persoanei de langa tine ca o placi. Nu stica sa faci si tu acest lucru. Ii poti spune ca il placi seara, cand va duceti acasa. dac tu spui ca din gesturile lui ar rezulta ca te place... poate iti va impartasi sentimentul face to face. Incercarea moarte n-are!winking
Daca va fi un raspuns negativ, asta e; viata merge inainte.
Si nu spune nimeni ca trebuie sa afle colegii vostri ce ati discutat intre patru ochi. Va ramane intre voi, veti ramane colegi si gata.
Hai...ia-ti inima-n piept si spune-i. :*

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Nu trebuie decat sa te rogi in gand sa vina mai repede ziua in care el sa fie capabil sa te invite macar la un suc.

| punkgirlloveyouzbang explică (pentru neutrino):

M-a invitat, ma rog nu chiar la un suc dar m-a invitat afara.

| cristimihailov a răspuns:

Daca vorbiti atata impreuna, de ce nu ii spui ca esti singura si ca ai nevoie sa faci ceva si nu stii pe cine sa rogi sa te ajute.

Ca vrei sa mergi undeva, sa cari ceva, etc. Te gandesti tu la ceva, la care el ar putea sa te ajute si apoi sa incepi sa vezi daca sare.

Daca sare, poate iti faci mai multe griji decat ar trebui.

Răspuns utilizator avertizat