E alegerea ta, dadeam rusinea deoparte ma duceam glont la politie,care e problema? rusinea?
asta nu e ceva de ras.
Rusinos era numi cand
ERAI O PROSTITUATA.
Am zis "ERAI" deci in cazul in care.
Bun,in cazu in care erai vreo depravata, care fura,care etc.
In cazu in care sunteti normale, si faceti totul ok, nu sunteti panarame, nu sunteti oameni mizerabili etc.
NU e nimic rusinos.
Ba chiar e rusinos sa traiesti in conditiile astea inumane.
Parerea mea, 112 sau cea mai aprpiata sectie.
Ori eventual Telefonul copilului, garanteaza discretie (din ce am citit eu pe site-ul lor)
Deja problema asta daca nu o poti rezolva acum mai tarziu o sa fie prea tarziu. Mai intai discuta cu mama ta sa luati o rezolvare concreta, si cred ca, cea mai buna ar fi divortul pentru ca dragostea adevarata dintre parintii tai s-a sfarsit, de aceea nu mai are rost sa formeze un,, cuplu''. Un avocat ar putea sa puna punctul, mai ales ca aveti motive intemeiate. In al doilea rand, trebuie sa mergi la politie sa-l denunti, nu conteaza ce se va intampla, conteaza ca vei scapa de traiul ca de pe vremea lui Ceausescu. Daca nu exista alt mod... Ori vorbesti cu cineva apropiat tie( o ruda) ori suni la Protectia copilului (Tel: +4 021-315.36.33, 021-315.36.30, 021-310.07.89, 021-310.07.90)
E situatia clasica. Se intampla frecvent in tara noastra. Nu se divorteaza nici cand lucrurile merg prost, pentru ca unul din parteneri nu se poate descurca financiar, sau e prea greu in mintea lui. Apoi se bat pentru ca, partenerul care nu a parasit cere bani si celalalt se tulbura si da sau nu da, oricum isi manifesta furia ca e folosit nu apreciat. Bataile vin din cauza ca mama ta transmite, probabil si prin gesturi si viu grai, nu doar subconstient. Transmite: ce pofta am sa fiu in alta parte. Ce ma doare. Nu mai suport. Dar am nevoie de casa, de bani, daca am intrat in hora sa joc. Cand imaginatia ei inseala si iti spun ca asta isi imagineaza mama ta, fosti iubiti etc, sau cand ii vine sa urle ca nu se simte bine si ca e nefericita, sau cand...atunci el devine violent. E un razboi ascuns pe adevaruri mai mult ascunse. Si daca ar fi sinceri, nu cred ca tatal tau ar suporta adevarul fara sa plece si fara sa bata.
De ce nu se despart? E foarte posibil tatal tau sa vrea sa invinga, sa se iubeasca, sau sa fie masculul recunoscut, nu umilit, si zice: e din cauza ca e greu. Aduc bani, dar nu ofer si altceva. O inteleg si pe ea. Apoi alterneaza asta cu furia. E posibil.
Nu cred ca mai stiu clar ce simt unul pentru altul. Sunt confuzi.
In cazurile in care mama nu-si imagineaza iubiti, atunci isi imagineaza ca-l bate altfel. Si ea il bate, direct in interiorul lui.
Doamne fereste ce ai spus aici nu se potriveste deloc cu ce e in realitate) omg am ramas cu gura cascata la ce te-ai putut gandi iubiti iauzi.
Atunci e mai rau. Daca mama ta nu viseaza la dragoste cum nu are, inseamna ca razboiul ascuns e cu negru, ura. E blanda sau isterica?
E blanda..si nu e nici un razboi doamne fereste...doar ca nu se imi inteleg...adica tati are ceva cu ea, la tati e problema nu ai inteles nici pana acum dupa ce ai citit?
Nu o inteleg ca tine. Am trecut prin prea multe experiente, familia mea era clasica cu probleme ca a ta, m-am uitat in jur, am analizat. Tineam doar cu mama. Pana intr-o zi cand mi-am dat seama cum provoca lucrurile, bataile. Distrugea tot.Intr-o relatie sunt mereu doi. Stai neutru si judeca fara mila. Cum te uiti la un leu care vaneaza, de exemplu, fara sa iei partea nimanui.Nu stiu daca poti acum, pentru ca esti impresionata de durerea ei.Adevarul iti trebuie pentru ca sa stii ce ai de facut sa ai in viata, ce ea nu a avut de la un barbat, nu? Si nu numai.
Nu stiu daca sa-ti mai explic, nu-mi se pare ca ma agreezi, nu ma vezi.
Inseamna ca mama ta e batrana? Daca ai ras la posibilitatea descrisa de mine? Eu chiar am cunostinte care mi-au descris cat de asemanatoare suntem, noi fetele, uneori.
Cunosc o singura femeie, tanara, la moda, cariera, mamica, prezenta si sotul ei bea. Dar nu isi permitea sa o jigneasca. Imaginatia si sentimentele ei erau de panica fata de lumea in care traim. Vedea distrugerea, etc. Nu are sens sa aprofundez.Nu-si facea sotul sa se simta folosit, ori prea putin barbat, nu il ura, fiind pasnica. Dar era super deprimat si alcoholic adevarat si frumos si destept, fusese toate.
Nu. nu o sa agreezi stiulul meu. Ai tendinte power flower. Plangi de mama, dar nu suporti maternul si paternul. Vrei prieteni care sa-ti dea ce ai nevoie, nu sfaturi cum sa nu pierzi carma. Ce ai nevoie?
Mami e tanara adica nu tanara tanara, normala in jur de 37 de ani, ma rog nu conteaza. Nu am tendinte power flower sau ce doamne iarta-ma o fi chestia asta am o educatie bine consolidata, sunt dintr-o familie instrarita bine financiar, sunt o fata linistita cu picioarele pe pamant care cateodata are nevoie de aventura, asta inseamna ca ma abtin de foarte multe ori, totul cu masura, sunt precauta, nu sunt ca ORICE ADOLESCENT zapacit care nu stie pe ce planeta se afla si umbla de colo colo ca musca fara cap.
Nu poti nici tu sa ma intelegi pe mine, chiar daca esti mama din cate a inteles, si nici eu pe tine, ce incerci tu aici sa ma sfatuiesti inteleg si apreciez dar nu se potriveste cu povestea mea de viata, sau povestile la care caut raspuns, tu ai alta conceptie despre viata, ai trecut prin alte probleme, eu am trecut prin alte probleme, chiar daca poate sunt asemanatoare, nu sunt la fel si nu se potrivesc.
De obicei cei care lucreaza ca politisti,jandarmi sau mai stiu eu ce, sunt invatati sa gandeaca asa! Am si eu un unchi prin alianta care gandeste asa,doar ca nu injura,nu bate,dar copii nu au voie la televizor in timpul saptamanii nici la calculator.
Banuiesc ca ai auzit de Protectia copilului, nu?
Vorbeste cu o ruda, explica-i tot ce se petrece la voi in familie si cu sigurannta ea te va ajuta!
Ganteste-te la sora ta mai mica! Nu ar fi mai usor pentru ea daca nu ar mai trece prin asa ceva?
Cei mici in general fac aceleasi lucruri cand ajung la maturitate, ca si parintii lor!
Si daca afla tot orasul ce? Preferi sa traiesti cu un animal, ca ''om'' nu pot sa-l numesc!
Gandeste-te bine!
Mirceaflorian99 dacă vrei sa vorbim nici ai mei nu se prea înțeleg problema:Tata
Tu si invata la muay thai si dupa asta cand o bate pe mama ta batel si tu pe el fai fix asa cum iti face el si cred ca va intlege daca e bine sua nu ceea ce face.
Vorbeste cu o ruda apropiata despre asta, nu cred ca e bine sa te impotrivesti tu cu sora ta...si nu inteleg de ce mama ta accepta asta, adica daca nu se mai poate...se mai pune si punct nu numai virgula
Discuta cu mama ta si hotaritiva sa va duciti de la el atunci poate el va intelege si va regreta (50%)dar voi trei puteti sa inchiriati ceva sau la bunici sau rude bafta si multa rabdare mamaei tale
Nici eu nu stiu cum rezisti. Du-te la politie cu mama ta si denunta-l doar nu o sa stai toata copilaria ta si o sa vezi cum maicata mananca bataie in fiecare zi si tu sa mai ai voie sa iesi din casa. Te duci la sectie si o sa il dea afara pe taicatu si cred ca o sa faca si un ordin de restrictie impotriva lui ca sa nu se apropie de mama ta si de tine si de surioara ta si de catelusul tau... daca ai caine. Stiu ca te temi sa nu vina inapoi si sa se razbune dar mai bine ai face-o. Daca ar mai trai cu tine poate ar face o criza de nervi si s-ar intampla vreo nenorocire.
Pai uite..inteleg ca suferi, dar ar trebui sa plecati cu mama voastra..eu nu stiu daca spun corect insa dupa cum ai scris asta ar fi solutia.iar daca tatal tau are o functie mare in oras nu ar trebui sa va caute sa va gaseasca si din nou sa o faca..la o prietena e cam asa o situatie (a fost), dupa ce impreuna cu mama sa au plecat tatal ei s-a speriat si a decis ca rau a facut..ar trebui sa faceti si voi asa,daca nu, gasesti un moment potrivit si vii la el, pregatesti de mai intainte o mica scrisoare sau ceva, o arati si pleci, dupa asta la masa sau in masina nu stiu unde, te faci intr-un fel suparata si il vei intreba daca a citit. daca va raspunde asa mai violent (daca esti la masa), te riidici si pleci iar daca esti o actrita mai buna plingi..nu vorbi cu el o vreme si poate va intelege... daca nici asta nu merge pai ii spui direct cu voce tare ca te-ai saturat si pleci.
bafta..imi pare rau
I-am spus de 4-5 ori ca m-am saturat de el cum face si asa mai departe, dar dupa ce i-am spus a facut mai rau, nu intelege nimic pe lumea asta, crede ca toti sunt impotriva lui, ca e singur pe lume si ca trebuie sa se lupte cu toti inclusiv cu familia lui inofensiva. Deja m-am saturat, el viseaza numai bani bani bani si-ar da si viata pentru bani numai sa aibe...sa aibe cat mai multi.
Dar consuma alcool?:S
Inainte acum 10 ani da si atunci mai intelegeam de ce o mai batea, dar acum nu prea, foarte rar si cand e beat e mai linistit
uff...vrei sa vb pe mess?
Ok da-mi id-ul in privat.
Ehh uite asa... scumpik_andra_25@yahoo.com,cam naspa dar nu mi plc sa mi schimb id..il am din cls a 4 a
Ce ai spune sa incerci sa gandesti pozitiv? E si o vorba :,, Intr-o lume gri, tu continua sa visezi colorat ". Noi, cei care iti raspundem la intrebare cum putem, suntem niste copii, nu te putem ajuta decat cu sustinere in cazul tau. Atitudinea ta nu va ajuta la nimic, crezi ca daca il urasti se va termina? Daca vrei iubire daruieste tu prima, ce ai spune sa incerci sa te pui in pielea lui? Trebuie sa vezi situatia din mai multe feluri. Realitatea este mereu aceeasi, omenii totusi, isi pot crea singuri o lume; o lume imaginara. Probabil tu traiesti in lumea ta, el in a lui si mama ta in lumea ei. Felul de a privi realitatea este diferit. Acum, de ce conteaza sa stii asta? Pentru ca acest lucru face diferenta. Fiecare traiti in lumea proprie, niciunul nu vrea sa-l inteleaga pe celalalt, pentru ca priviti realitatea diferit. Asta ar cam fi una dintre variante, alta ar fi ca tatal tau poate are vreo boala mintala sau o alta varianta : actioneaza asa din cauza ca atunci cand era mic ( n-am de unde sa stiu asta dar, exista si aceasta posibilitate )era tratat la fel cum va trateaza pe voi. Subconstientul il poate ghida sa faca asta. Exista o probabilitate ca asta sa fie cauza. Din cauza ca atunci nu putea face nimic, acum incearca sa demonstreze ca el este cel puternic. Sunt sigura ca ai auzit si de zicatoarea :
,, Dupa fapta, si rasplata "
Ei bine, uite inca una :
,, Gandurile trimit acest semnal magnetic ce traseaza drumul paralel de intoarcere catre tine. "
Iti voi explica ce inseamna, poate n-ai inteles.
Gandul predominant sau atitudinea mentala constituie magnetul si legea spune ca lucrurile asemanatoare se atrag; asadar, atitudinea mentala va atrage in mod invariabil acele conditii care corespund naturii sale. Daca natura lor e un gand bun vor fi atrase fapte bune, din partea ta sau din partea celor din jur, in cazul tau, tatal tau. Daca gandurile tale sunt rele, pline de ura si negativiste asa vor fi si actiunile. Daca vezi un lucru cu mintea, il vei putea tine si in mana; si acest principiu poate fi spus si mai usor, gandurile se materializeaza! sau Gandurile devin lucruri!
Ce tot incerc eu sa spun aici cu atatea exemple? Sunt exact primele mele cunvinte : Gandeste pozitiv!
Ceea ce nu inteleg cei mai multi oameni este ca un gand are o anumita frecventa. Putem masura un gand. Si astfel, daca vei avea acel gand din nou si din nou, daca iti vei imagina ca esti iubita si trata cu iubire de tatal tau... daca iti vei imagina astfel de ganduri, o sa emiti si tu acea frecventa pe o baza solida. Iata in ce consta problema. Cei mai multi oameni se gandesc la ceea ce NU vor sa li se intample si se intreaba de ce tocmai asta li se intampla mereu si mereu. Singurul motiv pentru care oamenii nu au ceea ce doresc este ca se gandesc prea mult la ceea ce NU VOR decat la ceea ce VOR. Cu alte cuvinte, chiar si cu viata ta, poti fi fericita atata timp cat vei gandi pozitiv si iti vei spune mereu,, E in regula, sunt puternica si vreau sa fiu fericita, pot fi fericita ". Nu sunt sigura daca ai inteles tot dar am incercat pe cat posibil sa intelegi, nici macar nu stiu daca te va ajuta la ceva, cuvintele mele te pot ajuta, daca tu vei vrei sa si vei permite sa fi ajutata, trebuie sa-ti doresti.
Crezi ca nu am rezistat 16 ani prin gandirea pozitiva? Am rezistat da degeaba, nu faci nimic daca decat gandesti, trebuie sa actionezi, iar in cazul meu nu pot. Pentru ca inrautatesc lucrurile daca o fac.
Stiu, de asta ziceam sa gandesti. Cum el si-a creat o lume proprie, creaza si tu o stare se spirit buna. Crezi ca poti face asta?
Probabil, oricum e prea greu, daca nu treci prin asa ceva nu ai cum sa stii
Pai problema e grava, suna si tu la protectia copilului daca nu poti sa te duci la politie, vorbeste cu mama ta, nu poate sa divorteze de el?
Andrei67y5 întreabă: