| LovelyGirl4ever2 a întrebat:

Hey! Ma ajutati cu ceva? Nu stiu de ce, dar in ultimul timp ma simt ciudat.Adica simt ca un gol in mine (adica nu imi gasesc locul,imi vine sa ma plimb ca nebuna prin casa, m-as urca si pe pereti si ma simt asa, oarecum speriata dar, nu stiu de ce).
Adica pe semestrul acesta mi-au iesit toate mediile 10 pe linie FARA SA COPIEZ!(adica de obicei ma simt asa cand nu imi ies lucrurile cum vreau si mi-e frica sa nu iau note mici, dar acum ca le am mari de ce mi-e firca?
Si vine vacanta, in loc sa ma bucur...
Faza e ca sunt fericita si dintr-o data...nu stiu,imi dispare starea de fericire si ma simt ff. ciudat
Cred ca este din cauza ca am tinut dieta (de fapt inca o mai tin dar,mai putin stricta).
Ce pot sa fac sa nu mai am starea asta?

Simptome:
Nu imi gasesc locul adica imi vine sa ma urc pe pereti.
Simt un fel de gol in mine,simt ca imi lipseste ceva.
Dece ma simt asa,desi nu imi lipseste nimic? adica scoala merge bine,situatia materiala e din ce in ce mai buna,cu prietenii ma inteleg, cu parintii ma inteleg si nu ma mai cert, vine vacata si Craciunul...pff

Probabile cauzetongueai poate dieta desi,nu e cine stie (adica mananc paine de secara,nu mai mananc prajeli, si mananc mai incet si beau mai multa apa) deci nu nimic iesit din comun.
Am incercat sa fac mai mult sport gandindu-ma ca am prea multa energie, dar nu a functionat...

Ps: am 12 ani.Ce ma fac? ma enerveaza starea asta!

4 răspunsuri:
| AlleSss a răspuns:

Heii.
Păi probabil ai văzut un nou băiat, de curând şi îţi stă gândul numai la el. Nu'i nimic! E ceva normal.
Baftă!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei! Apar uneori stari din astea la adolescenti. Cred ca problema e ca gandesti prea mult. Cand simti ca revine starea aceasta ce trebuie sa faci e sa ai o activitate placuta. Citeste, fa sport, asculta muzica, canta, danseaza, comunica, fa orice iti poate tine mintea ocupata. Va trece in timp, daca nu te vei gandi la asta.

| Kazumi a răspuns:

Te-ai indragostit! Iti spun eu te-ai indragostit dar tu nu iti dai seama.

| Madalinaaa2497 a răspuns:

Uneori tuturor ni se intampla asta.1.o posibila cauza este si dieta; te sfatuiesc sa o lasi mai usor o perioada, sa incerci cumva sa iti gasesti un echilibru alimentar. Un factor mai mult decat important in dieta sunt dulciurile...cel putin pentru mine. Si cred ca in cazul multora, mancarea nu este atat de importanta pe cat sunt dulciurile.
2. O alta cauza ar putea fi starea sentimentala...stii, sintagma aia SA AI TOTUL DAR DEFAPT NIMIC. Cred ca singurul mod in care poti rezolva aceasta problema e sa iti faci un prieten. Garantez sanse de reusita!